آهان!!
برای sn : 107
برای Code: 890847231
وبرای act : 1781694676
آهان!!
برای sn : 107
برای Code: 890847231
وبرای act : 1781694676
SajjadKhati (14-01-16)
|
برای تو نمیدونم (چون شماره cpu ی هر کس متفاوته) ولی شماره cpu ی من که 1025064959 هست با الگوریتم ات جواب نمیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza536 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی1781694676/2 منهای 107 برای من برابر1025064959 نمیشه بلکه برابر شماره ی cpu ی تو میشه که تاثیری نداره
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
خب بالاحره این کدها و این آموزش داده شده باید برای تمام سیستم ها جواب بده دیگه...
SajjadKhati (15-01-16)
یا احتمالا نویسنده اشتباه کرد تو کد نوشتنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza536 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط کافیه معادلات خط نهم یعنی :
رو فکر کنی و تصحیح کنی تا درست شهکد:locked = (Act/2)-SN
یا اینکه تو در متغییرهای SN و Act اشتباه کردی. از کجا این متغییرها رو دادی؟
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
سلام
ممنون از این کار ارزشمندتان
خیلی خوبه
آخرین ویرایش توسط moostaafaa در تاریخ 01-03-16 انجام شده است
SajjadKhati (01-03-16)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moostaafaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میشود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
لطفا آموزش ها رو نگاه کن . اغلب مسایل توش هست
بعد یعنی چی که بنویسه : press UP to Unlock Screen ؟؟ اگه منظورت نوشتنه که مشخصه . اگر عمل خاصی منظورته که انجام بده ، چه عملی؟
|
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی با زدن کلید UP (فلش بالا کیبورد) صفحه اول باز شه. امکانش هست؟
جون توی اتوران یه بازی دیدم همینکارو کرده بود.
SajjadKhati (02-03-16)
من کدها رو نمیگم چون آموزشش بصورت کامل داده شد و بنای من بر تصحیح کد کاربراست ولی این بار بخاطر کم حجم بودن کد میگم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه منظورت دکمه ی page up هه کد زیر رو تو رویداد On Key بزار :
اگه منظورت دکمه فلش بالاست بجای 33 عدد 38 رو بزارکد:if e_Key==33 then Page.Jump("Page1"); end
SajjadKhati (02-03-16)
گلپسر توی رشته ی کامپیوتر توی دبیرستان هستی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه گفتی درس چند رسانه ای
من رشته ام توی دبیرستان کامپیوتر نبود ولی خیلی دوست دارم بدونم رشته ی کامپیوتر توی دبیرستان چه درس هایی دارن؟ درس چندرسانه ای شون چه نرم افزاری هست دقیقا؟ اتوپلی هه؟
و اینکه درباره ی آدوب دایرکتور نیست؟ چون اغلب درس های دبیرستان از شرکت آدوب هه و اینکه اگه میدونی ، آدوب دایرکتور بیشتر تو چه حوضه هایی مانور میده؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks