بزرگوارینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rcm27 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم استاد کسی نیستم و تا حالا که بوده ، شاگردی اساتید رو کردم و میکنم
میدونم چیزی که برای من آسونه برای شما سخته (منظورم این نیست که من چیزی بلدم یا غروری داشته باشم) چون در شرایط شما بودم روزی . و الان هم همین شرایط رو برای زبان های قدرتمندتر دارم
اما من کاری نمیتونم کنم در صورتی که طرف خودش نخواد. اگه قرار به توضیح دادن باشه ، توضیح ها توی فیلم آموزشی و کتاب آموزشی داده شد.
خوب شما قدم اول رو بردارین و فیلم رو نگاه کنین یا کتاب رو مطالعه کنین (خیلی زیاد مطالعه ی کتاب وقت نمیگیره) و در اون صورت هر سئوالی بود در خدمتم
من اگه الان بخوام توضیح بدم ، میشه همون توضیحات کتاب . پس فرقی نداره . مهم اینه که از مطالعه ی کتاب ، سئوالاتی که براتون پیش میاد ، به جواب برسین
ضمنا یادتون باشه که برنامه نویسی چیز زود بازده ای نیست که مثلا طی یک هفته بخواین همه چیزشو یاد بگیرین (شاید ظرف حتی روز اول بتونین کد ساده ای بنویسین و برنامه ی کوچیکی اما همه ی موارد رو یاد گرفتن هم نیاز به زمان زیادتر و هم تمرین عملی بیشتر داره) پس عجله نباید کرد
Bookmarks