باز گفت استاد! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsenpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه منظورت از استاد ، عکسه این شهیده که گذاشتم ، حق داری . برو سر قبرش بهش بگو استاد (شهید دکتر آیت)
وگرنه به من بگو سجاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داد زدن نیست .شما بزرگواری
الان همین پروژه اولا مشکلش فقط توی فراخونی متغییر در تایم لاین بود و یه چیز کوچیک دیگه اما بررسی کاملش به همراه ویرایش خطایابی اش (گفتم خطایابی رو هم درست کنم که در مواقع خطا ، ارور نده) حدود یه ساعت وقتم رو گرفت
خوب اگه میخای پروژه رو انجام بدی ، اول آموزشش رو نگاه کن (که نگاه نکردی و مشخصه هم که نباید بلد باشی) و خودت پروژه رو بررسی کن و اگه حالا به مشکل برخوردی ، بگو مثلا این تیکه کد رو متوجه نشدم و اگه بلد بودم ، در خدمتم
پروژه که مگه یه نوع پروژه داریم که میخای واسه بقیه بزاری استفاده کنن؟ این جوری ده هزار تا پروژه بزاری بازم کمه چون برنامه و کدنویسی یه چیز متنوع هه
آموزش برای همین داده شد دیگه
اگه ناراحت شدی ، عذر میخام اما باید میگفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون ولی وقتت رو برای پروژه ای که مورد استفاده ات نیست هدر نده . بجاش روی آموزش ها تمرکز کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsenpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rcm27 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ها توی فیلم آموزش بررسی شد (توی کتاب آموزشی هم هست)
خواهشا فیلم رو اول نگاه کنین و اگه سئوالی داشتین بپرسین
اگه راهنمایی کلی میخاین باید با تابع Input.GetText نوشته رو بگیرین و با تابع SetText شی مورد نظر ، توی اون شی بنویسین (توی آموزش بررسی شد)
لیبل رو توی همه ی صفحات کپی کنین

Bookmarks