پاسخ: فیلم آموزش کامل 8 Autoplay Media Studio + آموزشهای تکمیلی
نقل قول:
ممنونم استاد بزرگوار
آقا سجاد دارم کار شما رو راحت می کنم
به جا اینکه واسه صد نفر یه مطلبو توضیح بدین من همونو تبدیل به پروژه می کنم
طرف پروژه رو دانلود می کنه و شما دیگه لازم نیست اذیت بشین
هرکی از این به بعد سوالی در مورد پاراگراف زمان دار داشته باشه شما فقط لینک پروژه رو بهش نشون بدین
بازم سپاس
کلی پروژه دیگه دارم که باید بسازم و اینجا آپلود کنم
دیگه هم اینجوری سر من داد نزن من قلب ضعیفه فردا میبی نی تو سایت اعلامه منو زدن بیا درست کن.:1. (28)::love::Love-ssa~! (1):
باز گفت استاد! :whistle:
اگه منظورت از استاد ، عکسه این شهیده که گذاشتم ، حق داری . برو سر قبرش بهش بگو استاد (شهید دکتر آیت)
وگرنه به من بگو سجاد :1. (31):
داد زدن نیست .شما بزرگواری
الان همین پروژه اولا مشکلش فقط توی فراخونی متغییر در تایم لاین بود و یه چیز کوچیک دیگه اما بررسی کاملش به همراه ویرایش خطایابی اش (گفتم خطایابی رو هم درست کنم که در مواقع خطا ، ارور نده) حدود یه ساعت وقتم رو گرفت
خوب اگه میخای پروژه رو انجام بدی ، اول آموزشش رو نگاه کن (که نگاه نکردی و مشخصه هم که نباید بلد باشی) و خودت پروژه رو بررسی کن و اگه حالا به مشکل برخوردی ، بگو مثلا این تیکه کد رو متوجه نشدم و اگه بلد بودم ، در خدمتم
پروژه که مگه یه نوع پروژه داریم که میخای واسه بقیه بزاری استفاده کنن؟ این جوری ده هزار تا پروژه بزاری بازم کمه چون برنامه و کدنویسی یه چیز متنوع هه
آموزش برای همین داده شد دیگه
اگه ناراحت شدی ، عذر میخام اما باید میگفتم :Love-ssa~! (1):
نقل قول:
پروژه آماده لود پارگراف از فایل text
لود پاراگراف زماندار
لینک دانلود:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون ولی وقتت رو برای پروژه ای که مورد استفاده ات نیست هدر نده . بجاش روی آموزش ها تمرکز کن
نقل قول:
سلام آقا سجاد.
منم یه سوال داشتم.
میخوام تو پروژه ام یه input بذارم به اینصورت که کاربر هر کلمه ای داخلش وارد میکنه رو تو یه lable در بالای صفحه نمایش بده.
مثلا اگه از کاربر خواسته بشه که نام خودش رو وارد کنه، هر نامی که کاربر وارد میکنه رو از input بگیره و تو lable نمایش بده.
اگه این امکان وجود داره خواهش مبکنم اینم بفرمایید که چطور میشه این lable رو در تمام صفحات نمایش داد؟
بی نهایت ممنونم.
این ها توی فیلم آموزش بررسی شد (توی کتاب آموزشی هم هست)
خواهشا فیلم رو اول نگاه کنین و اگه سئوالی داشتین بپرسین
اگه راهنمایی کلی میخاین باید با تابع Input.GetText نوشته رو بگیرین و با تابع SetText شی مورد نظر ، توی اون شی بنویسین (توی آموزش بررسی شد)
لیبل رو توی همه ی صفحات کپی کنین
بی نهایت ممنونم از وقتی که در اختیار بنده گذاشتید.
خیلی علاقه دارم که فایلهای آموزشیتون رو داشته باشم ولی متاسفانه اینترنتم از سرعت کافی برخوردار نیست و بنده اگه بخوام هر کدوم رو دانلود کنم چهار سال دیگه به نتیجه میرسم.
ازتون عاجزانه خواهش میکنم کدهاش رو همینجا بهم بگید. بی نهایت سپاس.
:1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28):
نقل قول:
بی نهایت ممنونم از وقتی که در اختیار بنده گذاشتید.
خیلی علاقه دارم که فایلهای آموزشیتون رو داشته باشم ولی متاسفانه اینترنتم از سرعت کافی برخوردار نیست و بنده اگه بخوام هر کدوم رو دانلود کنم چهار سال دیگه به نتیجه میرسم.
ازتون عاجزانه خواهش میکنم کدهاش رو همینجا بهم بگید. بی نهایت سپاس.
:1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (با اینترنت دیال آپ حدود 20 دقیقه طول میکشه)
هر جا مشکل داشتین توی آموزش بگین
سلام.
با هر زوری بود تونستم به کمک یه lable و یه input و یه button متن رو از input بگیرم و تو lable نمایش بدم.
البته باید بگم که هر دو تابعی که فرمودید رو باید تو button قرار بدی تا اجرا بشه.
به هر حال اجرا شد.
حالا مشکلی که دارم اینه که چطور میتونم این lable رو که متنش رو از input گرفته رو تو چندین صفحه نشون بدم؟؟؟؟
به فرموده ی شما lable رو کپی کردم ولی نشد و فقط تو همون صفحه اول که butoon داره نشون میده.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
:give_rose::give_rose::give_rose:
نقل قول:
سلام.
با هر زوری بود تونستم به کمک یه lable و یه input و یه button متن رو از input بگیرم و تو lable نمایش بدم.
البته باید بگم که هر دو تابعی که فرمودید رو باید تو button قرار بدی تا اجرا بشه.
به هر حال اجرا شد.
حالا مشکلی که دارم اینه که چطور میتونم این lable رو که متنش رو از input گرفته رو تو چندین صفحه نشون بدم؟؟؟؟
به فرموده ی شما lable رو کپی کردم ولی نشد و فقط تو همون صفحه اول که butoon داره نشون میده.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
:give_rose::give_rose::give_rose:
باید همین کد رو توی رویداد on preload صفحه ی مورد نظر بنویسین
توی همون کتاب یه فصل درباره ی رویدادها هست
آقا سجاد بنده با زبان بی زبانی دارم عرض میکنم که بلد نیستم ...
آخه اصلا بنده این کاره نیستم.
بی زحمت یه نگاهی به این پروژه بندازید.
ممنونم.
نقل قول:
آقا سجاد بنده با زبان بی زبانی دارم عرض میکنم که بلد نیستم ...
آخه اصلا بنده این کاره نیستم.
بی زحمت یه نگاهی به این پروژه بندازید.
ممنونم.
من که گفتم وارد هیچ پروژه ای (چه کوچیک و چه بزرگ) دیگه نمیشم
فقط اگه بتونم اگه کسی یه تیکه از کد رو مشکل داشته باشه راهنمایی میکنم در صورتی که آموزش ها رو پیگیری کرده باشه
خوب من چی کار میتونم کنم؟ نمیتونم چیزهایی رو که هم توی فیلم و هم توی فایل pdf از اول بررسی شد رو دوباره از مباحث اولیه بیام بشکافم که
اگه بخوام همونا رو بگم که باز هم میشه دوباره آموزش دادن و فرقی با کتاب یا فیلم نداره
اگه هم قرار نیست کسی یاد بگیره و صرفا فقط ازم کد بخواد ، گفتم که من دیگه وارد هیچ پروژه یا کدی که قبلا توضیح داده شد نمیشم و فقط بهش آدرس میدم که کدوم قسمت از فیلم یا کدوم صفحه ی کتاب رو بخونه جز اینکه نکته ای باشه که قبلا نگفتم
اگه کتاب میخونین ، لازم نبست حتما از اول بخونین . از فصل 2 شروع کنین
سلام بر شما.
چرا میزنید آقا سجاد؟؟؟
خودتون رو ناراحت نکنید.
بنده چون اولین باری هست که با اتوپلی کار میکنم اینقدر برای هر کاری مصدع اوقاتتون میشم.
کاری که به نظر شما کوچیک میاد برای بنده دشواره. بنده آموزگار هستم ولی تو این حوزه و در حضور شما شاگردم.
حالا شما لطف بفرمایید، خورشید باشید و از تابیدن خسته نشید.
خداوند این محبت شما رو بی پاسخ نخواهد گذاشت.
نقل قول:
سلام بر شما.
چرا میزنید آقا سجاد؟؟؟
خودتون رو ناراحت نکنید.
بنده چون اولین باری هست که با اتوپلی کار میکنم اینقدر برای هر کاری مصدع اوقاتتون میشم.
کاری که به نظر شما کوچیک میاد برای بنده دشواره. بنده آموزگار هستم ولی تو این حوزه و در حضور شما شاگردم.
حالا شما لطف بفرمایید، خورشید باشید و از تابیدن خسته نشید.
خداوند این محبت شما رو بی پاسخ نخواهد گذاشت.
بزرگوارین
منم استاد کسی نیستم و تا حالا که بوده ، شاگردی اساتید رو کردم و میکنم
میدونم چیزی که برای من آسونه برای شما سخته (منظورم این نیست که من چیزی بلدم یا غروری داشته باشم) چون در شرایط شما بودم روزی . و الان هم همین شرایط رو برای زبان های قدرتمندتر دارم
اما من کاری نمیتونم کنم در صورتی که طرف خودش نخواد. اگه قرار به توضیح دادن باشه ، توضیح ها توی فیلم آموزشی و کتاب آموزشی داده شد.
خوب شما قدم اول رو بردارین و فیلم رو نگاه کنین یا کتاب رو مطالعه کنین (خیلی زیاد مطالعه ی کتاب وقت نمیگیره) و در اون صورت هر سئوالی بود در خدمتم
من اگه الان بخوام توضیح بدم ، میشه همون توضیحات کتاب . پس فرقی نداره . مهم اینه که از مطالعه ی کتاب ، سئوالاتی که براتون پیش میاد ، به جواب برسین
ضمنا یادتون باشه که برنامه نویسی چیز زود بازده ای نیست که مثلا طی یک هفته بخواین همه چیزشو یاد بگیرین (شاید ظرف حتی روز اول بتونین کد ساده ای بنویسین و برنامه ی کوچیکی اما همه ی موارد رو یاد گرفتن هم نیاز به زمان زیادتر و هم تمرین عملی بیشتر داره) پس عجله نباید کرد
سپاس.
خب بنده هم تا جایی که میتونستم طبق آموزش کتاب پیش رفتم و تونستم پروژه ای که براتون ارسال کردم رو بسازم.
ولی این قسمت رو مشکل دارم که چطور باید اون مقداری که lable از input میگیره رو تو بقیه صفحات هم نشون بدم؟
باور بفرمایید سه بار کتاب رو خوندم ولی هیچ جایی از کتاب ننوشته که چطور میشه یه مقدار رو از یه صفحه بگیریم و تو بفیه صفحات نشون بدیم؟