این برنامه باکس تعمیر موبایل هست
ریسورس هکر میتونی اینتر فیس برنامه رو ببینی
کاربر شهرسختافزار
این برنامه باکس تعمیر موبایل هست
ریسورس هکر میتونی اینتر فیس برنامه رو ببینی
کاربر شهرسختافزار
دوستان یکی کمک کنه
کاربر شهرسختافزار
سلام.در مورد چه مشکلی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوستان کمک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا برنامه ويروس دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 30MORGH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا یکی جواب بده
کاربر شهرسختافزار
بابا یکی از اساتید لا اقل راهش رو بگه.............برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام.میخوای فایلو بزار.اگه وقت کردم (چون امتحاناتم داره شروع میشه و کم آنلاین میشم) آنپک دستی میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 30MORGH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی به نظرم اول با PEID چک کن ببین
1)آیا پک شدست یا نه و نوع آنپک
2)ببین احتمال وجود چه متد های کد کردن وجود داره(با پلاگینش)
کاربر شهرسختافزار
با سلام ممنون از اینکه جواب دادید و ببخشید
اینم برنامه متاسفانه من اطلاعات ناچیزی و تقریبا هیچی از کرک دارم ممنون میشم راهنمایی و یا کمکم کنید
اینم یکی از فایلها
کاربر شهرسختافزار
سلام.ببخشید نرسیدم چون توی امتحاناتم ولی این چند روز حتما یه نگاه بهش میندازم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 30MORGH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks