سلام من خیلی دوست دارم کرک کردن را به صورت حرفه ای یاد بگیرم ، من می خوام برای شروع زبان برنامه نویسی c++ را یاد بگیرم تا به قول معروف بیام تو باغ ، حالا سوال من از شما این است که برای شروع این زبان خوبی است؟
با تشکر از تمام دوستان گرامی
سلا م. خیتی ممنوعاالی بود
من می خواستم بر نا مه super hide IP کرک کنم . ولی خارج از توانای های من بود. کسی میتونه به من کمک کنه؟ لینک برنامه برنامه به زبانه Borland Delphi 6.0 - 7.0 [Overlay] و کود شدست لطفا هرکی میتونه راهنمای کنه
آخرین ویرایش توسط vahe662 در تاریخ 17-04-10 انجام شده است
سلام من خیلی دوست دارم کرک کردن را به صورت حرفه ای یاد بگیرم ، من می خوام برای شروع زبان برنامه نویسی c++ را یاد بگیرم تا به قول معروف بیام تو باغ ، حالا سوال من از شما این است که برای شروع این زبان خوبی است؟
با تشکر از تمام دوستان گرامی
با سلام
ببخشید من تازه واردم اگه میشه آموزشی هم بدین که برنامه هایی که با Ollydbg باز نمیشن رو چیکار باید کرد آخه من یک برنامه دارم با Visual C# نوشته شده ولی وقتی میندازمش داخل OllyDBG دستورات و هیچی نمیاد و فقط برنامه اجرا میشه و وقتی هم فایل رو با Exeinf چکش میکنم میگه Microsoft Visual C# / Basic.NET / MS Visual Basic 2005 و فکر نکنم پک شده باشه , با تشکر
دوستان یک برنامه که از اکتیو استفاده میکنه یعنی پولو میمدی بعد روی سریال هارد اکتیو میکنه چجوریه میشه راهنمایی کنین
خیلی عالی بود لطفا ادامه بدید تا اینجا رو خوب فهمیدیم
من یه سوال داشتم در مورد کرک کردن نرم افزارهایی که از Flexlm و فایل لایسنس استفاده می کنند. اگه ممکنه در این مورد هم بحث بشه.
|
من تست کردم جواب گرفتم عالیه ادامه بدین
Surpriser چرا دروغ میگی مگه کرک کشکه؟
حرفاشو باور نکنین برای آموزش بیاین:
www.mohamadhacker.blogfa.com
www.vocation-soft.loxblog.ir
Surpriser دروغ گو!
سلام ممنون اقا ادامه بدین من خودم با olly dbg کار میکنم شما کامل دارید توضیح میدید لطفا ادامه بدید و یه سری نرم افزار ساده و پیچیده رو هم کرک کنید ممنون
سلام لطفا ادامه بدید من خیلی مشتاق شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks