برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کوچیک هم تایپ کردم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کوچیک هم تایپ کردم
DOOM999 (07-04-17)
|
استاد امید ، الان با ابزار وسترن دیجیتال که لینک دادم دارم کار میکنم . 2 گزینه داره بنام Extended Test که توی توضیحاتش نوشته برای بد سکتور چک میکنه و گزینه ی Erase (که شامل 2 قسمت سریع و آروم هست) و برای پاک کردن اطلاعات .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان Erase رو انتخاب کنم؟ اگه آره ، این گزینه برای بدسکتور کارایی داره؟ چون هارد ، بدسکتور هم داره
و مهمتر اینکه اصلا این ابزار وسترن دیجیتال بهتره یا نرم افزار HDD Low Level Format ؟
همون erase و Fullبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (07-04-17)
ممنون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تیکه چی؟ :
و مهمتر اینکه اصلا این ابزار وسترن دیجیتال بهتره یا نرم افزار HDD Low Level Format ؟
چون فرمت سطح پایین خیلی طول میکشه ، میخوام سعی کنم فقط از یه نرم افزار استفاده کنم
این وسترن هم نصف روزی طول میکشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (07-04-17)
DOOM999 (07-04-17), SajjadKhati (07-04-17)
|
ممنون
واسه من جای تعجب هست . وقتی اطلاعات میخواد توی این هارد خونده یا نوشته شه مخصوصا موقع بالا اومدن ویندوز ، خیلی صدای خِر خِر میکنه ولی الان موقع فرمت سطح پایین ، فقط چند سکتور اولش صدای خِر خِر داد و دیگه تا الان چندان صدای خاصی نداد!
---------------
فرمت سطح پایین چجوری هه؟
فرمت سطح پایین این جوریه که تمام سکتورها رو عدد صفر میذاره؟ پس کار فرمت معمولی چجوری هه؟ اشتباه نکنم ، سکتور اول و آخر رو فقط صفر میذاره . درسته؟
بله صفر میکنه . فرمت عادی فقط اطلاعات پاک میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (07-04-17)
برای چک کردن ، اول فرمت عادی کنم بعد با نرم افزار Hard Disk Sentinel Pro هم برای ویک سکتور و هم برای بدسکتور چک کنم؟
نه فقط با hd senitel چک کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (07-04-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks