DOOM999 (07-04-17), fernaspe (30-08-15), haj_farbod (03-12-18), KOOROSH K (28-08-15), M3RS4D 50062 (28-08-15), mohsen1367 (08-04-17), SajjadKhati (28-08-15)
|
الن برنامه از HDD Regenerator بهتره ؟؟ عایا؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون من هاردم مشکل بدسکتور داره . شما کدوم رو پیشنهار میدید؟
- - - Updated - - -
الن برنامه از HDD Regenerator بهتره ؟؟ عایا؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون من هاردم مشکل بدسکتور داره . شما کدوم رو پیشنهار میدید؟
DOOM999 (07-04-17), M3RS4D 50062 (28-08-15), SajjadKhati (28-08-15)
من یه بار با HDAT2 کار کردم انگار قدرتمندتر از HDD Regenerator بود اما بسیار زمان برتر بود که نمیصرفید
البته اگه درست یادم باشه چون چن سال پیش بود
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
کلا برنامه های بدسکتور گیری زمان بر هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (07-04-17), SajjadKhati (28-08-15)
سلام
آخرین نسخه اش چیه؟
میشه اینو با نرم افزار Rufus توی فلش بوت کرد؟
نسخه 4.9 نرم افزار HDAT2 که توی هایرنتس بوت هست ، ارور میده و بالا نمیاد!
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
DOOM999 (07-04-17)
|
آخرین نسخهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://hdat2.com/download.html
DOOM999 (07-04-17), haj_farbod (03-12-18), SajjadKhati (07-04-17)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینو دانلود کردم :
https://hdat2.com/files/hdat2cd_53.iso
رایت کردم . 4 تا گزینه اومد و هر کدوم رو زدم ، نوشته شد بعضی از درایورهاش لود نشد . تهش چیز خاصی نیومد توی CMD اش که بزنم . فقط منتظر بود من یه دستور بزنم ولی نمیدونم چه دستوری
اصلا هارد رو لیست نکرد و ...
قبلا توی سیستم قدیمی ام تست کردم ، محیطش جور دیگه و بهتر بود
الان باید چی کار کنم؟ راهنمای 5.3 اش جایی نیست؟
یا نرم افزار دیگه ای نیست؟
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 07-04-17 انجام شده است
DOOM999 (07-04-17)
اینم همونه
توی این صفحه :
How to Fix Bad Sectors Using HDAT2 Utility on Bootable USB Flash | HDAT2 Tutorial
در عکس زیر :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولین گزینه اش بدون درایور هست در صورتی که واسه من اولیش با درایور sata هست و گزینه ی بدون درایور نداره !
گزینه های دیگه مثل اینو :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا برام نداره
توی دستورات هم مثلا طبق تصویر ، مینویسم hdat2 ولی قبول نمیکنه
بنابراین اصلا ادامه گزینه ها یعنی طبق عکس های بعدی ای که در اون صفحه هست را برام نمیاره
DOOM999 (07-04-17)
من با همه کار میکنم . در مورد تنظیمات و نخوه روش کار تو نمیتونم نظر بدم . چون خیلی موارد رو نمیشه ریموتی یاد داد .
در مورد شات هم به حروف کوچک بزرگ حساسه عین خودش تایپ کن .
DOOM999 (07-04-17), SajjadKhati (07-04-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks