این یک تست جدید که برخلاف تست قبل که کاملا مردانه و بدون سوسول بازی های نرم افزاری ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) زده شد ، در ویندوز XP SP3 نصفه نیمه Tweak شده انجام شده و تا حدودی مورد سوسولیت ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) قرار گرفته .
فکر می کنم نسبت به بضاعت سیستم ما فقیر فقرا نتیجه بدی نباشه .
53725
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته طبق آنالیز وقت گیری که من از این تست داشتم نتیجه گرفتم که کاهش Memory Latency به شدت بر فرکانس کاری Memory Bus ارجعیت داره .
اگر دقیقا فرکانس ها و Timing های تست قبلی رو با تست فعلی مقایسه کنید ، حتما به نتایج جالبی می رسید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته به زودی نتایج آنالیز دقیق این تست رو به صورت مصور تقدیدم دوستان خواهم کرد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks