پاسخ: تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
cpu بیشتر از این فکر نمیکنم پایدار بشه با این خنک کننده اما اگه میشد این کارت را یکم اور کنم فکر کنم تا 20000 بتونم برسونمش.
اما از همون چیزی که میترسیدم سرم اومده! (فهمیدی ویرجیل! رمها را میگم)
سید وقتی تو E4500 بگیری با اون برد میتونی بری بالای 30000!
با تشکر.
پاسخ: تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
نقل قول:
cpu بیشتر از این فکر نمیکنم پایدار بشه با این خنک کننده اما اگه میشد این کارت را یکم اور کنم فکر کنم تا 20000 بتونم برسونمش.
اما از همون چیزی که میترسیدم سرم اومده! (فهمیدی ویرجیل! رمها را میگم)
سید وقتی تو E4500 بگیری با اون برد میتونی بری بالای 30000!
با تشکر.
مشکل P35 اینه که نمیتونه Asynchronous کار کنه. فرکانس اولیه رم رو بگذار روی 667 تا توی اور برات محدودیت ایجاد نکنه.
طبق نظر ویرجیل فرکانس رم را کاهش دادم (حدود 720) و تونستم فرکانس پردازنده را بالاتر ببرم اما از این بالاتر اصلا پایدار نمیشه!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
البته این نهضت با وجود سنگ اندازیهای رم همچنان ادامه دارد!:1. (38):
با تشکر.
این هم سیستم من ...:دی مال من که نه......
فقط توجهم روی رم بود که اوورش کردم خودتون ببینین........کاری به امتیاز کلی نبود به امتیاز رم بتوجه...
خدا وکیلی ایمان میخوای تست رمم رو بگذارم تا ببینی قدرت رم های کینگ چقدره ؟
سعی میکنم دوباره یک تست بگیرم
راستی نسخه 1.83 مورد داره به سایتش گزارش دادم یکی دانلود کنه ببینه هنوز مورد رم ها رو داره یا نه
قربان همتون :great:
والا رم کینگ اصل رو من تا حالا نه تستیدم نمی دونم شایید بهتر جواب بده....
با چیپ اصلی رو شما می گین دیگه آره......:1. (40):
البته تست های شما رو دیدم بالاترین امتیاز رم رو 5600از شما بود ولی شایید اینی که می گین تستش رو اینجا نزاشتید...در هر صورت من با باس 1000به امتیاز 6640رسیدم...........:love:
آره چیپ اصلی ( با بقیه فرق میکنه چیپش کاملا ) :love:
ربطی به باس نداره عزیز بیشتر امتیاز رو به تایمینگ و چیپ میده
درضمن با نسخه جدید باید تست بگیرید همین حالا نه یک ماه قبل :wink: