پاسخ: تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
اینم سیستم جدید من (رمها geil هستند از نوع black dragon از اینا بهتر مشهد پیدا نکردم!)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
انشاالله به زودی کارت گرافیکمو عوض میکنم (بعد از عید!)
در مورد این سیستم باید بگم اسمبلش همین 3 ساعت پیش تموم شده و هنوز اور نشده.
با تشکر.
پاسخ: تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
اين هم سيستم بنده :
البته سيستم بنده با توجه به پردازنده خوبش بيشتر از اين ها ميشه اوركلاك كرد و مشكل مادربورد هست .
مموري چه طوره ؟ :1. (38):
موفق باشيد
شهريار:love:
این که میگذارم آخرین رکورد منه :
دو عدد رم کینگستون یکی با باس 533 و شرکتی ، اون یکی 667 اورجینال
سی پی یو تا 3.0 اور شده
گرافیک هم اور شده
CPU : Pentium D 2.8
Ram : 1 GB Kingstne
VGA : 7300GT
اینم نتایج تست (در حالت غیر اور!) یرای p35-ds3l به نظر من با اینکه ds3l امتیاز بیشتری داره من خودم p5k را دوست دارم.
سید امیر تو باشی کدومو برمیداری؟
با تشکر.
3 :تعداد فایل پیوست
سلام دوستان ...
اینم از سیستم من . البته در حال Over کردن cpu هستم ( خداییش کار سختیه )
کسرا جان به دنیای جدید خوش آمدی ( دنیا اورکلاک ) :love:
دستت آمد چطور اورکنی که ؟
عماد جان من بعد کلی فکر به همین نتیجه تو رسیدیم یعنی P5K چون توی گمونم نمیکنم
P35 DS3L بتونی تا FSB 1666 بیا ولی توی سایت ایسوز درست این رو نوشته :great:
بازم من که ایسوز کار کردم همیشه با یک وررفتن خیلی راحت میتونم سیستم رو اور سنگین کنم الان توی مین خودم فقط FSB و رمم محدودم میکنه وگرنه سی پی یو تا 4.5 هم راحت اور میشه ولی FSB میره بالای 1066 ساپورت مین
راستی نظرتون در باره P5KC چیه ؟
:love:
به احتمال زیاد مادربوردهای P35 گیگابایت هم از Fsb 1600 پشتیبانی خواهند کرد. گرچه برای رسوندن Fsb به 1600 در حین اورکلاک لازم نیست مادربورد از Fsb 1600 پشتیبانی کنه.
خیلی مادربوردهای Ddr2-ddr3 انتخابهای جالبی نیستند ولی بین اونها p35c-ds3r نسبت به بقیه جالب تر به نظر میومد.
شاید حرف تو درست باشه ولی همیشه ایسوز یکسری رم و راز داره که بقیه مینها دارن درست مثل تنظیمات مخفی گیگا و ...
الام مین خودم رو بگم ورجیل خودت با یک رم ترکیده کینگستون تا چند اور میکنی ؟
من تا 3.8 راحت و پایدار میتونم اور کنم ولی از 3.8 به بالا FSB دیگه جواب نمی ده و میره بالای 1066
اگر میگی ربطی نداری بگو چرا پس تا 3.8 اور میشه ولی همین که بکنم 3.85 دیگه هارد شناخته نمیشه
بعد یک سوال : چکار کنم که ضریبم درست بشه مثل همین الان سی پی یو کلاکش 2.4 است به جای 2.8 و بعضی مواقع میره رو 2.8
اینها رو بگو تا بقیش
نقل قول:
شاید حرف تو درست باشه ولی همیشه ایسوز یکسری رم و راز داره که بقیه مینها دارن درست مثل تنظیمات مخفی گیگا و ...
الام مین خودم رو بگم ورجیل خودت با یک رم ترکیده کینگستون تا چند اور میکنی ؟
من تا 3.8 راحت و پایدار میتونم اور کنم ولی از 3.8 به بالا FSB دیگه جواب نمی ده و میره بالای 1066
اگر میگی ربطی نداری بگو چرا پس تا 3.8 اور میشه ولی همین که بکنم 3.85 دیگه هارد شناخته نمیشه
خودت داری میگی دیگه! اگه مادربورد Support نکنه پس چطوری تونستی بری روی 3.85 ؟ اینکه بعد از 3.85 دیگه سیستم Stable نیست بر می گرده به اینکه یا خنک کننده خوبی نداری یا ولتاژ ها رو مناسب انتخاب نکردی یا آخر قدرت مادربوردت دیگه همینقدره ( که اگه اینطور باشه ضعف مادربورد به حساب میاد نه عدم پشتیبانی )
نقل قول:
بعد یک سوال : چکار کنم که ضریبم درست بشه مثل همین الان سی پی یو کلاکش 2.4 است به جای 2.8 و بعضی مواقع میره رو 2.8
اینها رو بگو تا بقیش
یه سری تکنولوژی ها هست مثل Cool-n-Quiet که برای AMD هست و باعث می شه اتوماتیک سیستم اورکلاک بشه (یا برعکس). اونها رو از توی بایوس Disable کنی مشکل Multiplier هم حل میشه...
عزیز مینم چیپش 945P هست و یک مین ابتدایی هست
نه ضریب داره ، نه تایمینگ رم و ....
فقط یک فرکانس رم داره و یک فرکانس پردازنده + ولتاژها
درمورد درجه حرارت در 3.8 در بیشترین حالت 53 درجه است
درمورد ولتاژ کمون نمیکنم 1.375 کم باشه هست ؟
بیشتر گمونم بر اینه قدرت مین همین قدر باشه
در کل خیلی باحالی :1. (1):