سلام.
موضوع تاپیک : تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
سپاس
Printable View
سلام.
موضوع تاپیک : تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
سپاس
باشه مهراد جان یک سوال دارم جواب بده بعد تاپیک رو از بحث های اضافه خالی کن :love:
به نظرت یک تاپیک در این مورد بدم ؟
نام تاپیک : مشکلات در اورکلاک حاقظه و پردازنده
نظرت چیه :great:
اگه واقعا نظرم رو بخوای من مخالفم :1. (23):نقل قول:
چون اگه قرار بود توی یه تاپیک همه سوالات مربوط به مشکلات اورکلاک مطرح بشه، چه نیازی به انجمن جداگانه هست؟
سپاس:love:
خوب تو بگو من سوالاتم رو کجا بپرسم :1. (27):
یک تاپیک بگو که من ابن سوالاتم رو اونجا بپرسم تا بهش جواب داده بشه :great:
با سپاس امیر :1. (1):
شرمنده عزیز ما هرجا گیر بیاد اسپم میدیم دیگه :1. (38):نقل قول:
خب یک تاپیک برای سولات خودت باز کن! :wink:نقل قول:
:1. (27)::1. (27): دوست عزیز شما چه کار کردی !!!! :lol:نقل قول:
شما به جایی که سیستم رو اورکلاک کنی ، اومدی DOWN CLOCK کردی !!
فرکانس CPU الان به جایی که 2.3Gh باشه 2Gh هست !! :lol:
اینجا رو نگاه کن : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام مهدی جان ... آقا باور کن من هنوز کاری نکردم ...
راستشو بخوای خودمم نمی دونم چرا کمتر از مقدار Default نشون میده ...فقط وقتی cpu usage بیشتر از 50% میشه سرعت میرسه به مقدار Default ...
اینجا رو نگاه کن ... ( به cpu meter خوب توجه کن )
این چرا multiplier ش 6 و 7 میشه؟
البته این برد قابلیتی به نام cia2 برای بهینه سازی فعالیت داره شاید به خاطر فعال بودنه اون باشه؟!
با تشکر.
آره ... Multiplayer مدام تغییر می کنه ...
تو BIOS نوشته مینیمم Multiplayer = 6 و ماکسیمم Multiplayer = 7 .
دقیقا نمی دونم چرا اینجوری میشه ولی برای Cou usage های بیشتر از 40-50 % مقدار Multiplayer میشه 7 ... سرعت هم میرسه به مقدار Default ...
البته من فکر کنم حق با شماست :1. (40): .... این قابلیت mainboard که تنظیمات multiplayer رو تغییر میده ...
آها !!! فهمیدم !! ویندوز ویستا داری !!نقل قول:
این ویندوز برای کاهش توان مصرفی قطعات از جمله cpu میاد مالتی پیلر cpu رو در کنترل
خودش میگیره و تا زمانی که بار بر روی cpu نباشه معمولآ درجه کمتر از حالت نعییین شده رو انتخاب میکنه ! ولی زمانی که cpu لود کنه به حالت تعریف شده بر میگرده !
این کار برای نوت بوک چون توان مصرفی رو کاهش میده و عمر باتری رو زیاد میکنه خوبه ولی برای pc جز بالا بردن latency RAM هیچ چیزه دیگه نداره ! :1. (27):
شما برای غیر فعال کردن این قابلیت در ویندوز مربوطه به مسیر زیر برید :
Control Panel /Hardware and Sound / Power Option
سپس گزینه high performance رو انتخاب کنید . :wink:
البته بعضی مادربورد ها هم این پروتکشن رو به صورت سخت افزاری تو bios شون دارن که اون هم باید غیر فعال بشه .