پاسخ: تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
اینم سیستم من در امتیاز جدید!
سعی کردم رمها بهتر بشن ضمن اینکه کارت گرافیک را هم یک تکونی دادم. فکر میکنم برای این مادربرد (p35-ds3l) این دیگه آخرشه!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فکر نمیکنم این نهضت دیگه با این مادربرد ادامه پیدا کنه! (انشاءالله با P5K دوباره برمیگردم)
با تشکر.
پاسخ: تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
یادم بنداز بهت بگم چکار کنی امتیاز بره بالا :wink:
خداوکیلی عماد خیلی داره تلاش میکنه ولی رمهاش محدودش میکنه
عماد یکسری توضیحات برات مینویسم و برات پیام خصوصی میگدارم تا دستت بیاد چطوری از دست رم در بری :love:
بازم موفق باشید
اندکی صبر سحر نزدیک است :yes:
PCminister جان گرافیکت چیه؟
8600GT FATALITY از برد XFX.
سید جان آخه ماربرد هم بیشتر از این نمیکشه!
من ولتاژ را در این تست برای رم تا 2.1 و ولتاژ CPU را تا 1.425 بالا بردم تا پایدار بشه.
CPU BUS =283
RAM BUS =435
بالا تر از این رم که اصلا! (مجبور شدم باس رم را کاهش بدم) اما CPU تا 290 با ولتاژ 1.45 تونستم برسم و پایدارش کردم.
اینم در باس 290:
به نظر دوستان بیشتر از این جا داره؟
در این تست GPU اور نشده!
با تشکر.
========
یادم رفت بگم: این نهضت همچنان ادامه دارد!:1. (38):
عماد فقط میتونم بگم صبر کن گویا مینت هم به اسم خودت فرستاده نشده !!
من نمیتونم چیزی بگم ولی اصلا دلیلش برام روشن نیست که چرا 2140 و 2160 بهتر از E4500 امتیاز میگیرن :1. (27):
این تست ها برای وریاست !!
اولی 2140 است و دومی 2160 :wink:
بالاخره در باس 295 تونستم پایدارش کنم!!(cpu)
البته ولتاژ در bios به بیش از 1.5 افزایش پیدا کرده که فکر میکنم خطرناک باشه ولی مجبور شدم به خاطر پایدار کردن cpu ولتاژ بیشتری اعمال کنم. البته تست prime95 در این باس باعث افرایش بسیار زیاد دما میشد که مجبور شدم بیخیالش بشم.:1. (38):
البته اگه این p5k زودتر برنگرده میترسم یه کاری دست خودم بدم (الان سه هفته است اینو فرستادم)!
باید در بعضی از این گارانتیهارو تخته کرد!
این نهضت همچنان ادامه دارد! (البته اگه این گارانتیها بذارن)
با تشکر.
با کمک یکی از دوستان تونستم به باس 305 برای پردازنده برسم اونم در ولتاژ1.58 ضمن اینکه رمها را تا 915 بالا کشیدم!
تا 25000 راهی نمونده!!!!!
به نظر میرسه که این نهضت حالا حالاها ادامه پیدا میکنه!
با تشکر.
نقل قول:
به نظر میرسه که این نهضت حالا حالاها ادامه پیدا میکنه!
ولی گمون نکنم آخر این نهضت پایان خوشی داشته باشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تا آخرین هرتز ممکن از این نهضت دست بر نمیدارم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یا مرگ یا اورکلاک!!!!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اما جدا به نظرت دیگه بالاتر نمیره؟!
با تشکر.
نقل قول:
تا آخرین
هرتز ممکن از این نهضت دست بر نمیدارم!
یا مرگ یا اورکلاک!!!!!!!!!!!!
اما جدا به نظرت دیگه بالاتر نمیره؟!
با تشکر.
خوشم میاد مثل خودم کله شقی !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بالاتر که میره ، برمنکرش لعنت ! ولی با این ولتازی که دادی با فن خود CPU پدرش رو درمیاری ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
راستی ، مادربورد و رمت چی بود ( دقیق ) ؟
با ORTHOS روی تست Blend-Stress CPU and Ram یه تست 1 ساعته بگیر ببین max cpu temp چنده ؟
اگه نداری از لینک زیر دانلود کن :
اصلآ پایدار میمونه ، یا به قول بچه ها گفتنی این فرکانس در حد رکورد لحظه ای هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]