پاسخ: تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
mb: ga-p35-ds3l
cpu: E4500
ram: GEIL (cl5) GB22GB6400C5D
حق با شماست مهدی جان سیستم در باس 305 حداکثر 2 دقیقه تونست دوام بیاره و کاملا ناپایدار بود و دما در این باس بعد از 2 دقیقه برای پردازنده در حدود 68 میشد و بلافاصله سیستم از پا در میومد. NB=70برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بنابراین میشه گفت در باس 305 این نتایج غیر واقعی هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این نهضت در همینجا به پایان رسید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشکر.
پاسخ: تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
به نظر من این نهضت نه تنها به پایان نرسیده بلکه تازه شروع شده :1. (38):
اگر یک کولر بگیری نهضت ادامه داره عماد جان :1. (38):
بالاخره p5k از گارانتی اومد اینم نتایج:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم دومی:
البته به دلیل عدم وجود امکانات مناسب در برنامه های تست (orthos یا prime95) ناپایدار بوده!
با تشکر.
خوب عماد جون خسته نباشي...
ميبينم قدرت 2تا مين روي اين سخت افزار ها مثل هم است البته نگفتي آخرين مقدار كه با هر كدوم از مين ها اوومد بالا چقدر بود.......
با p35-ds3l تا 305 و با p5k تا 303 تونستم بیام! اما در p5k مجبور شدم در این باس ولتاژ 1.6 را اعمال کنم که برای گیگا حدود 1.58 بود.
اما در رم همونطور که میبینید امتیازهای خوبی آورده.
در p5k اگه تنظیمات بایوس را بد انجام بدی و بوت نشه مجبوری سیستم را خاموش کنی پاور را از برق جدا کنی تا به حالت پیش فرض برگرده اما ds3l خودش به پیش فرض برمیگرده، البته بعد از یک بار بوت ناموفق که خیلی عالیه.:yes:
اما در p5k شما تنظیمات بیشتری را برای اور در اختیار دارین که واقعا کمک میکنن. اما به درد من نخورد!:1. (28):
با تشکر.
مرسي عماد جون ولي تا جاي يادم مي آييد در p5k و P5b هر دو پس از بوت نا موفق به طور خودكار به تنظيمات پيشفرض بر ميگرده كه نمي دونم شما چطور مي گين بر نمي گرده..؟
موفق باشي عزيز....
الان که دارم این پست را مینویسم دفترچه p5k جلوم بازه:
CPR:CPU PARAMETER RECALL
صفحه 24-2 از این دفترچه راهنما اینطور نوشته:
due to the chipset limitation, AC power off is required prior using C.P.R function. you must turn off and on the power supply or unplug the power curd before reboot the system.
cpr همونطور که میدونید برای بازگرداندن این مادربرد به تنظیمات اولیه در صورت انجام اور ناموفق هست.
اونطور که من از این متن میفهمم باید برای انجام CPR شما اول پاور را کاملا خاموش کنید.
به نظر شما فقط برد من اینطوریه؟!
با تشکر از توجهتون.
برای من که انطوری نیست
دوتا گزینه داره : یکی اینکه با کلید پاور خاموش کنی بعد روشن کنی که سیستم روش و خاموش میشه یک گزینه هم توی تنظیمات داره که اگر اون رو فعال کنی وقتی سه بار سیستم رو ریست کنی برمیگرده تنظیمات اول :great:
گمونم توی بایوس جدید این اضافه میشود :wink:
این هم آخرین رکورد من بازم با فن استوک ولی این دفعه تا 4.0 و کاملا پایدار :great:
2 :تعداد فایل پیوست
سلام دوستان ! اينم نتايج سيستم من !! شرمنده دوستان هر كار كردم نتونستم عكسهارو كنار هم بذارم ! نمي دونم چرا نميشه !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]