پاسخ: تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
A64 939 Socket Final Project : پروژه آخر اوركلاك روي سوكت 939 بنده: :1. (23):
مشخصات سيستم :
CPU : AMD Athlon 64 3000+ 939
Motherboard : Gigabyte K8NF-9
Memory : Twinmos 2*512 mb PC-3200
Timing :2.5-3-3-6
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با اين مادربورد و مشخصات فكر كنم ركورد خوبي باشه با اين وجود منتظر نظرات شما عزيزان هستم ... :1. (40):
مهدي جان لطفا شما هم دست به كار شويد چون ديگه دارم ردش ميكنم اين سيستم را :1. (38):
راستي كسي از دوستان ميدونه ركورد اوركلاكينگ رم هاي DDR دست كيه ؟ فكر كنم ركورد هاي ما از ركورد جهاني خيلي كمتر نباشه :1. (38): ( ديگه ... !!! شما به بزرگي خودتون ببخشيد ! ) :1. (26):
موفق باشيد
شهريار :love:
پاسخ: تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
اینم تست من
بدون آور هست همه چیز دیفالت خودشه
یک پردازنده با ضریب UNlock برای اونایی که میخوان تجربه زیبای اورکلاکینگ را داشته باشند!
با این پردازنده میتونین بدون افزایش FSB اورکلاک کنید که کمترین مزیتش ضریب یک به 1 رم با FSB هست!
الحق که قیمت بالاتر ااز یک میلیون تومان برای این پردازنده مناسبه!
اگه پول داشتم در خریدش کمترین شکی نمیکردم!
با تشکر.:11():
اين هم يك رم 667 كه با ورژن جديد 1.84 گرفتم فكر كنم توي اين ورژن به رم امتياز كمتري مي ده..
دوستان این از سیستم low-end جدید من :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فعلآ 20% فقط cpu و vga اورکلاک شده . فعلآ همین کارم رو راه میندازه . البته هیچ گونه ولتاژ اضافی اعمال نشده!
نقل قول:
فعلآ 20% فقط cpu و vga اورکلاک شده . فعلآ همین کارم رو راه میندازه . البته هیچ گونه ولتاژ اضافی اعمال نشده!
بابا حیفه این E2180 رو به 3GHz نرسونی!
نقل قول:
بابا حیفه این E2180 رو به 3GHz نرسونی!
اونو که قبول دارم ! الان max temp بین 53 تا 55 هست ( در حالت idle بین 32 تا 35 ) . البته با فن box
این cpu تا چند جا داره ؟
نقل قول:
اونو که قبول دارم ! الان max temp بین 53 تا 55 هست ( در حالت idle بین 32 تا 35 ) . البته با فن box
این cpu تا چند جا داره ؟
مهدي جون صبر ميكردي . دوستان نكته جالب اينكه در e2180 ها با توجه به Batch Number هاي مختلف ميزان اوركلاك پذيري كاهش پيدا ميكنه و ممكنه بيشتر از 3.1 و يا 3.3 گيگاهرتز نره ! از اين رو بايد خيلي دقت كنيد در خريد .
در مورد اوركلاكت هم خوبه (راستش چندين سالي هست كه اصلا با اينتل اوركلاك نكردم الكي نظر ندم بهتره :wink: )
فقط آقا در مورد رم :
آن سبو بشكست و آن پيمانه رفت :1. (38):
در كل :
مبارك ! :1. (40):
نقل قول:
مهدي جون صبر ميكردي . دوستان نكته جالب اينكه در e2180 ها با توجه به Batch Number هاي مختلف ميزان اوركلاك پذيري كاهش پيدا ميكنه و ممكنه بيشتر از 3.1 و يا 3.3 گيگاهرتز نره ! از اين رو بايد خيلي دقت كنيد در خريد .
در مورد اوركلاكت هم خوبه (راستش چندين سالي هست كه اصلا با اينتل اوركلاك نكردم الكي نظر ندم بهتره :wink: )
فقط آقا در مورد رم :
آن سبو بشكست و آن پيمانه رفت :1. (38):
در كل :
مبارك ! :1. (40):
مرسی شهریار
من که فرکانس رو نگفتم ! :1. (27): گفتم که حداکثر دمای کاملآ مطمئن برای این cpu چیه ؟؟!! چرا اینتل نمیزنه تو سایتش ! بازم ای ول AMD !
در مورد رم هم شما همون PATRIOT رو استاد کن ، یا همین کوچولو شاخ هر چی پاتریوت رو در آینده نه چندان نزدیک خواهم شکست ! :1. (38):
فعلآ دارم روی رفتار این CPU تو شرایط مختلف کار میکنم !
نقل قول:
مرسی شهریار
من که فرکانس رو نگفتم ! :1. (27): گفتم که حداکثر دمای کاملآ مطمئن برای این cpu چیه ؟؟!! چرا اینتل نمیزنه تو سایتش ! بازم ای ول AMD !
در مورد رم هم شما همون PATRIOT رو استاد کن ، یا همین کوچولو شاخ هر چی پاتریوت رو در آینده نه چندان نزدیک خواهم شکست ! :1. (38):
فعلآ دارم روی رفتار این CPU تو شرایط مختلف کار میکنم !
نه منظورم از رم ها DDR ها بود :1. (38):
در مورد حداكثر دما اطلاع دقيق ندارم ولي نبايد بگذاري بيشتر از 65 درجه بره .
قربانت شهريار :give_rose: