ایمان به همه میگه برید روی چهار :yes: ولی فکر دما و ولتاژ رو نمیکنه :1. (2): ایمان پی فکر میکنی این رو میگی
شهریار خودت رو منفجر کن سیستمت هم منفجر کن چون اینجا رقیب اصلیت منم :1. (38): و همچنین سید مهدی :yes:
موفق باشید :wink:
Printable View
ایمان به همه میگه برید روی چهار :yes: ولی فکر دما و ولتاژ رو نمیکنه :1. (2): ایمان پی فکر میکنی این رو میگی
شهریار خودت رو منفجر کن سیستمت هم منفجر کن چون اینجا رقیب اصلیت منم :1. (38): و همچنین سید مهدی :yes:
موفق باشید :wink:
امیر جان مگه مسابقه دو میدانی هست ؟! :1. (38):نقل قول:
شما تست بگیرید ببینیم چی میشه ... :1. (26):
این هم یک رکورد از 2180 ببینم کی میتونه بگیره :wink: فعلا که 6550 رفته زیر ( برای ایمان رو میگم ) :1. (38):
فقط قبل از دین عکس اگر ناراحتی قلبی دارید قرصاتون رو بخورید ( من هیچ مسولیتی قبول نمیکنم )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
امير جان من حرفي رو روي هوا كه نمي زنم عزيز..:1. (38):
شما به راحتي مي تونين بالا برين و اين كه ضريب مولتي شما 10 است و رم هم فشار زياد بهش نمي آد و اين كه dram رو هم روي 3:5 هم بزارين باز مشكلي نداره. ولي cpu 6550 مولتي 7 است كه وقتي اوور مي كني و به fsb 520 من رسيدم رم هم روي باييد روي 1:1 باشه كه مقدار اورش به 1040 مي رسه و ديگه بالاتر از اين رم هاي بهتري احتياج داشت چون بالاتر نمي رفت...نقل قول:
Micron پاسخ: تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
این هم یک رکورد از 2180 ببینم کی میتونه بگیره :wink: فعلا که 6550 رفته زیر ( برای ایمان رو میگم ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فقط قبل از دین عکس اگر ناراحتی قلبی دارید قرصاتون رو بخورید ( من هیچ مسولیتی قبول نمیکنم )
ولي در كل اين cpu 2180 واقعا عاليه....پرفورمنس جالبي هم داره و اين كه در ضمن حواست به امتياز رم من هم باشه اگه رسدي خبر بده 7800...:1. (38):
راستي سيد امير الان دما چطوري هاست...و اين كه بهت بگم هنوز خيلي جا داري...:lol:
:give_rose:
نقل قول:
ایمان جان ولتاژ میخواد برای بالاتر رفتن برای این میگم روی هوا صحبت میکنی ضریب داره ولی باید فکر این رو هم بکنی که برای بالارفتن باید فاز اضافه کنی :yes: من توی 3.8 ولتاژ 1.68 هست و مین بالای 1.7 نداره پس میبینی که برای بالارفتن باید ولتاز بدی بعد عزیز دل برادر من نه واتر دارم و نه ... خواستنی برو یک 2180 گیر بیار ببین اصلا میتونی توی 3.8 پایدارش کنی یا نه :yes:
اگر چیز میدونی که ما نمیدونیم راهنمایی کن که چکار کنیم :wink:
یا علی :great:
بله امير جان براي بالاتر رفتن ولتاژ مي خواد درست ولي من نمي دونم چرا اين cpu ها اينقدر vt احتياج داره...نقل قول:
در صورتي كه c2d اين قدر نمي خواد.....
ولي من چند وقت پيش كه اوور مي كردم داش امير
با مين p5k مقدار ولتاژ cpu رو max رو نگاه مي كردم تا 1.85 داشت ولي نمي دونم چرا مهدي مي گه تا 1.7 بيشتر نداره و همين طور اين كه ديدم شما هم گفتين كه تا 1.7 بيشتر نداره مين p5k-e متعجب موندم در هر صورت عاليه كارت داداش اگه cpu 2180 گير آوردم حتما تست مي كنم عزيز...
ببينم دوستانن ديگر كسي به اب و آتيش مي زنه تا ركورد شما رو بگيره.....:lol:
در ضمن اون اووري كه توي hwbot.org ثبت كردي با pentium d 915 رو هم ديدم عالي بود دما هم همين طور كه نوشتي روي 75 بود آفرين مباركه..:1. (38)::give_rose:...
نقل قول:
گفتم واتر برای من نبود برای یکی از دوستام بود ب ه اسم فرشاد اون خودش درست کرده ولی نمیدونم چرا انقدر عجیب و غریبه قیافش :1. (38): بیشتر شبیه تانکر بود تا واتر :1. (38): در کل خوب بود واترش البته گفتم که با چی اور شده :1. (26): وگرنه توی بایوس نمیشد ( الان به خاطر دلایلی نمیتونم از اون برنامه استفاده کنم و از توی بایوس اور میکنم )
در کل خیلی آقایی :love:
تست اور مموری :1. (38): باس رم 1200 هست با تایمینگ 5.5.5.12 هست
این تست با ورژن 1.82
این تست با ورژن 1.84
این رو هم بگم دوستان فرکانس این پردازنده یعنی 2180 بالای 400 نمی آبد مگر اینکه بتونید قفل فرکانس رو باز کنید که برای اون احتیاج به یک رم دارید که بره بالای 1250 تا بشه
بزودی نمونه هم قرار میدم :yes:
یه سزی تست با p35-ds3l و پردازنده 2180 گرفتم. در این تست ولتاژ پردازنده 1.6 هست.
متاسفانه این مادربرد بالاتر از این ولتاژ میره 1.8 که دیگه کار خطرناکیه!:1. (38):
با تشکر.
عجب E2180 بازاری شده اینجا !! :1. (38): عماد کارت عالیه ! :1. (26): لنگه نداری ! :1. (1):نقل قول:
فقط یه چند تا سوال !
1- چرا C1E رو خاموش نمیکنی تا MP پردازنده رو 10 ثابت بمونه ! اینطوری latency هم پایین میاد .
2 - به nb یا fsb ولتاژ دادی ؟