پاسخ: تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
سلام
vista یا XP فرق میکنه؟
پاسخ: تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
نقل قول:
سلام دوستان.
دو سوال داشتم،
1.مگه E8400 از دستورالعمل های SSE4.1 پشتیبانی نمیکنه؟
پردازنده من E8400 هستش ولی همانطور که در پایین ملاحظه می کنید در قسمت مربوطه نوشته که پشتیبانی نمیشه!
حتی در آخرین ورژن CPU-Z هم چیزی از SSE4.1 برای پردازنده ما ننوشته!
مشکل از کجاست؟
2. دوم اینکه در بنچ مارک هایی که با برنامه PC Wizard نسخه 1.86 به عمل آوردم، به نظرم امتیاز کلی که به کامپیوتر من نسبت به بقیه دوستان داده یکم عجیبه!
نظر شما چیه؟ آیا این مشکلات فقط مربوط به من میشه؟ لطفا نظرات خودتونو عنوان کنید.
مشخصات کامل سیستم من:
CPU: Core 2 Duo E8400
MB: GA-P35-DS3L
VGA: Geforce 8600GT 1Gig DDR2
Ram:1(2048
PSU: Green 330W
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نتایج عجیب بنچمارک سیستم بنده توسط برنامه PC Wizard نسخه 1.86
شما حتما بایوست رو آپیدت کن این مورد مربوط میشه به بایوس مادربرد و دلیل دیگه ای ندارد :give_rose:
نقل قول:
سلام
vista یا XP فرق میکنه؟
تفاوت داره ولی اونقدرا قابل مشاهده نیست شاید در حد 200 امتیاز :wink:
:1. (40):
نقل قول:
شما حتما بایوست رو آپیدت کن این مورد مربوط میشه به بایوس مادربرد و دلیل دیگه ای ندارد :give_rose:
تفاوت داره ولی اونقدرا قابل مشاهده نیست شاید در حد 200 امتیاز :wink:
:1. (40):
شما مطمئنید؟
آخه موقع روشن کردن کامپیوتر در صفحه ای که مشخصات رو می زنه، پردازنده رو کاملا شناسایی می کنه!
همچنین رکورد سیستم من بدون هیچ گونه اورکلاک کردن در برنامه Super PI برای محاسبه تا 1 ملیون رقم اعشار، 15.2 ثانیه هست.
این مقدار برای E8400 چطوره؟
برای رفع این مسکل همون کاری که گفتم بکن ولی در مورد امتیازت گمونم درست باشه :yes:
نقل قول:
برای رفع این مسکل همون کاری که گفتم بکن ولی در مورد امتیازت گمونم درست باشه :yes:
خوب اگه امتیاز خوبه و این مشکل ما هم فقط به نمایش دادن یا ندادن SSE4.1 ختم میشه فکر نکنم اگه آپدیت بکنم هم فرقی در کارایی کل بکنه آخه تا حالا این کارو انجام ندادم و می ترسم از پس تنظیمات بعدش بر نیام
شما بگید مادربردتون چیه تا دوستان راهنمایتون کنن :great:
نقل قول:
شما بگید مادربردتون چیه تا دوستان راهنمایتون کنن :great:
با تشکر از شما مادربورد من GA-EP35-DS3L از گیگابایت می باشد و ورژن بایوس آن F4 بوده و جدیدترین ورژن هم الان F5 هست که در وب سایت خود گیگابایت برای ورژن F5 چنین نوشته:
- Support DES Advanced
- Update CPU microcode(Support Intel Wolfdale/Yorkfield E0-stepping CPU)
با توجه به این آپدیت ها آیا این مشکل حل می شود؟
در ضمن آیا برنامه ای هست که از طریق ویندوز بشه بایوس رو آپدیت کرد؟
لطفا مرا راهنمایی کنید.
بله با این بروز رسانی مشکل شما حل میشه به گزینه دوم یک نگاه بندازید حالا به CPUz نگاه کنید توی گزینه دوم گفته شده مشکلات مربوط به دوهسته و کد هسته فلان حل شده که دقیقا مورد شما جزو این بروزرسانی هست
برای بروز رسانی شما از داخل سی دی مادربرد باید نرم افزارش رو نصب کنید و بصورت انلاین بروز رسانی رو انجام بدید :great:
همین جوری الکی .............. !!!!!
این هم تست Corei7 و بالاترین رکورد در این تاپیک
تازه فرکانس 3.0 هست خودتون حساب کنید توی فرکانس 4 دیگه چکار میکنه :1. (38):