سلام دوستان ...
اینم از سیستم من . البته در حال Over کردن cpu هستم ( خداییش کار سختیه )
سلام دوستان ...
اینم از سیستم من . البته در حال Over کردن cpu هستم ( خداییش کار سختیه )
Friends Will keep you Dry
کسرا جان به دنیای جدید خوش آمدی ( دنیا اورکلاک ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دستت آمد چطور اورکنی که ؟
عماد جان من بعد کلی فکر به همین نتیجه تو رسیدیم یعنی P5K چون توی گمونم نمیکنم
P35 DS3L بتونی تا FSB 1666 بیا ولی توی سایت ایسوز درست این رو نوشته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم من که ایسوز کار کردم همیشه با یک وررفتن خیلی راحت میتونم سیستم رو اور سنگین کنم الان توی مین خودم فقط FSB و رمم محدودم میکنه وگرنه سی پی یو تا 4.5 هم راحت اور میشه ولی FSB میره بالای 1066 ساپورت مین
راستی نظرتون در باره P5KC چیه ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دوست عزیز شما چه کار کردی !!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kasra23 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما به جایی که سیستم رو اورکلاک کنی ، اومدی DOWN CLOCK کردی !!
فرکانس CPU الان به جایی که 2.3Gh باشه 2Gh هست !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا رو نگاه کن : http://www.pcnetwork.ir/attachment.p...5&d=1203115692
سلام مهدی جان ... آقا باور کن من هنوز کاری نکردم ...
راستشو بخوای خودمم نمی دونم چرا کمتر از مقدار Default نشون میده ...فقط وقتی cpu usage بیشتر از 50% میشه سرعت میرسه به مقدار Default ...
اینجا رو نگاه کن ... ( به cpu meter خوب توجه کن )
عضو VIP شهرسختافزار
آها !!! فهمیدم !! ویندوز ویستا داری !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kasra23 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ویندوز برای کاهش توان مصرفی قطعات از جمله cpu میاد مالتی پیلر cpu رو در کنترل
خودش میگیره و تا زمانی که بار بر روی cpu نباشه معمولآ درجه کمتر از حالت نعییین شده رو انتخاب میکنه ! ولی زمانی که cpu لود کنه به حالت تعریف شده بر میگرده !
این کار برای نوت بوک چون توان مصرفی رو کاهش میده و عمر باتری رو زیاد میکنه خوبه ولی برای pc جز بالا بردن latency RAM هیچ چیزه دیگه نداره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما برای غیر فعال کردن این قابلیت در ویندوز مربوطه به مسیر زیر برید :
Control Panel /Hardware and Sound / Power Option
سپس گزینه high performance رو انتخاب کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته بعضی مادربورد ها هم این پروتکشن رو به صورت سخت افزاری تو bios شون دارن که اون هم باید غیر فعال بشه .
آقا مهدی , مرسی به این همه معلومات ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره ویندوز ویستا تو پشت پرده خیلی کارا می کنه ... بعضی وقتا این windows defender اینقدر صدای خرت خرت Hard در میاره ( دلش خوشه که مثلا داره scan میکنه ) که مجبور میشم log off کنم تا بی خیال scan شه ... ولی در کل vista رو بیشتر از xp می پسندم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا مهدی , بازم هوای ما رو داشته باش ...
با سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم تست جدید من ( گرافیک رو ترکوندم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
عجله ای بود اگر بده ببخشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08), PCminister (20-02-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks