MKH (27-08-07)
कभी हार
خوش آمدید محمد جان ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MKH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با استفاده از این تاپیک اورکلاک کنید و سپس با نرم افزار های معرفی شده ( از همین 1024M Wprime هم میتونه استفاده کنی Stable بودن سیستم را چک کن ...)
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
MKH (27-08-07)
Administrator
به به آقا سینای گل ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 30naa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدت مدیدی بود سعادت نداشتیم ببینیمتون ...
راستی یه بار دیگه تست بگیر ... ایشالله رکورد بهتری پیدا میکنید!
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پست من همش شد سوتی !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . ببخشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
این چیپست این مین رو هم من تو یه ریویو دیدم 590 نوشته بود که مثل اینکه یا من اشتباه دیدم یا .......
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بابا من خودم هم اینو ندیده بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فکر کردم تو venice ثبت شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان خودم دیدم گفتم یه عکس بگیرم در آینده به پسرم نشون بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی شهریار جان می دونی چیش جالبه ؟؟؟!!!
اینکه فرکانس نفر سوم یه 2706 مگاهرتز هستش ولی تقریبآ 2 ثانیه از من عقبتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟؟!!
به گمانم این نفر سوم HT رو اور نکرده باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید درسته ؟؟؟
آخرین ویرایش توسط Mahdi_Moosavi در تاریخ 28-08-07 انجام شده است
M A H R A D (28-08-07)
Administrator
بله احتمالاً ...به گمانم این نفر سوم Ht رو اور نکرده باشه درسته ؟؟؟
دوستان این اخرین وضعیت تیم هست دوستان اگه رکورد جدیدی دارند ثبت کنن :
http://www.hwbot.org/logon.do
कभी हार
این طور که معلومه Report تاثیر داشته ! پس مهراد جان شما هم بده ...
http://www.hwbot.org/teamInfo.do?teamId=1702
این هم وضعیت تیم ....
و آن جا "انسانیت" است ..
SSA Super V.I.P
اینم از من :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Compare Url :
http://www.hwbot.org/compare.do?resultId=640520
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
M A H R A D (29-08-07), MOHGOLD (02-09-07), Shahryar (29-08-07)
कभी हार
خوش آمدی ساسان جان ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز من Report دادم هسته را اشتباه شناخته ....
اور کن بازم تست بگیر ...
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
Administrator
من قبل از اینکه بگی خودم ریپورت دادم :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
اینجا هم تیم های برتر و غول رنکینگ شده اند :
http://www.hwbot.org/hwbot.post.do?postId=693
سپاس
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks