MKH (27-08-07)
خوش آمدید محمد جان ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MKH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با استفاده از این تاپیک اورکلاک کنید و سپس با نرم افزار های معرفی شده ( از همین 1024M Wprime هم میتونه استفاده کنی Stable بودن سیستم را چک کن ...)
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
MKH (27-08-07)
به به آقا سینای گل ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 30naa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدت مدیدی بود سعادت نداشتیم ببینیمتون ...
راستی یه بار دیگه تست بگیر ... ایشالله رکورد بهتری پیدا میکنید!
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پست من همش شد سوتی !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . ببخشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
این چیپست این مین رو هم من تو یه ریویو دیدم 590 نوشته بود که مثل اینکه یا من اشتباه دیدم یا .......
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بابا من خودم هم اینو ندیده بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فکر کردم تو venice ثبت شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان خودم دیدم گفتم یه عکس بگیرم در آینده به پسرم نشون بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی شهریار جان می دونی چیش جالبه ؟؟؟!!!
اینکه فرکانس نفر سوم یه 2706 مگاهرتز هستش ولی تقریبآ 2 ثانیه از من عقبتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟؟!!
به گمانم این نفر سوم HT رو اور نکرده باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید درسته ؟؟؟
آخرین ویرایش توسط Mahdi_Moosavi در تاریخ 28-08-07 انجام شده است
M A H R A D (28-08-07)
بله احتمالاً ...به گمانم این نفر سوم Ht رو اور نکرده باشه درسته ؟؟؟
دوستان این اخرین وضعیت تیم هست دوستان اگه رکورد جدیدی دارند ثبت کنن :
http://www.hwbot.org/logon.do
این طور که معلومه Report تاثیر داشته ! پس مهراد جان شما هم بده ...
http://www.hwbot.org/teamInfo.do?teamId=1702
این هم وضعیت تیم ....
و آن جا "انسانیت" است ..
اینم از من :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Compare Url :
http://www.hwbot.org/compare.do?resultId=640520
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
M A H R A D (29-08-07), MOHGOLD (02-09-07), Shahryar (29-08-07)
خوش آمدی ساسان جان ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز من Report دادم هسته را اشتباه شناخته ....
اور کن بازم تست بگیر ...
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
|
من قبل از اینکه بگی خودم ریپورت دادم :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا هم تیم های برتر و غول رنکینگ شده اند :
http://www.hwbot.org/hwbot.post.do?postId=693
سپاس
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks