ممنون از لطفت ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمتاسفانه مین بی خودی داری
البته واسه داغ کردنش یه فن واسه چیپستش گرفتم که دیگه مشکل داغ شدن نداره و خنک کار میکنه ( اولش وحشتناک داغ میکرد!)هم اینکه بدجوری داغ می کنه اتفاقا خوب هم اور کردی از این بیشتر راه نداره.
خودم هم فکر میکنم که نتیجه خوبی باهاش گرفتم و از این مین بیشتر از این نمیشه انتظار داشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مـــَــهراد هستم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمهرداد جان این مین بورد نسبت به قیمت 76 هزار تومانیش عالیه .
ولی همانطور که وریا گفت امکانات اورش خیلی کمه !!!
من میگم اینو بفروش یه MSI K9 Platinium بگیر الان 120 تومانه . با چیپست nFORCE 590 .
همین مدل SLI داراش رو 152 قیمت گرفتم .
مین SLI خریدن پول الکی خرج کردنه مگر در زمانیکه مجبور باشی
من میخواستم KN9 ابیت بگیرم که هر چی گشتم پیدا نکردم ...
البته این K9N Neo همونطور که گفتید نسبت به قیمتش خیلی عالیه و برای کسی که اورکلاکر نیست انتخاب خوبی میتونه باشه
ضمنا K9N Platinum چیپستش 570 الترا هست ... اگه بخوام اینقدر هزینه کنم قطعا KN9 SLI ابیت میگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا ببنیم چی میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
Bookmarks