نقل قول:
عزیز ببر بالا حسابی !
قربانت شهریار:1. (26):
Printable View
نقل قول:
عزیز ببر بالا حسابی !
قربانت شهریار:1. (26):
مینم جوابگو نیست عزیز ...نقل قول:
MSI K9N Neo
Patriot 512MB 800MHz
X2 3800
GP330A
بدترین ویژگی این مین اینه که نمیشه vCore رو تغییر داد ... شاید عوضش کردم
نظرت چیه وریا جان؟
متاسفانه مین بی خودی داری هم نمیشه ولتاز داد هم اینکه بدجوری داغ می کنه اتفاقا خوب هم اور کردی از این بیشتر راه نداره.
در مورد مشکل خودم راهش را پیدا کردم تنها مشکل اینترنت اکسپلور هست که باید اپ دیت بشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوستان با 1024 هم تست بگیرید این نتیجه سیستم خوده هست که تا الان سوم شده:
مهرداد جان این مین بورد نسبت به قیمت 76 هزار تومانیش عالیه :1. (3): .نقل قول:
ولی همانطور که وریا گفت امکانات اورش خیلی کمه !!!
من میگم اینو بفروش یه MSI K9 Platinium بگیر الان 120 تومانه . با چیپست nFORCE 590 . :1. (35):
همین مدل SLI داراش رو 152 قیمت گرفتم . :1. (23):
ممنون از لطفت ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
متاسفانه مین بی خودی داری
البته واسه داغ کردنش یه فن واسه چیپستش گرفتم که دیگه مشکل داغ شدن نداره و خنک کار میکنه ( اولش وحشتناک داغ میکرد!)نقل قول:
هم اینکه بدجوری داغ می کنه اتفاقا خوب هم اور کردی از این بیشتر راه نداره.
خودم هم فکر میکنم که نتیجه خوبی باهاش گرفتم و از این مین بیشتر از این نمیشه انتظار داشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مـــَــهراد هستم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
مهرداد جان این مین بورد نسبت به قیمت 76 هزار تومانیش عالیه .
ولی همانطور که وریا گفت امکانات اورش خیلی کمه !!!
من میگم اینو بفروش یه MSI K9 Platinium بگیر الان 120 تومانه . با چیپست nFORCE 590 .
همین مدل SLI داراش رو 152 قیمت گرفتم .
مین SLI خریدن پول الکی خرج کردنه مگر در زمانیکه مجبور باشی
من میخواستم KN9 ابیت بگیرم که هر چی گشتم پیدا نکردم ...
البته این K9N Neo همونطور که گفتید نسبت به قیمتش خیلی عالیه و برای کسی که اورکلاکر نیست انتخاب خوبی میتونه باشه
ضمنا K9N Platinum چیپستش 570 الترا هست ... اگه بخوام اینقدر هزینه کنم قطعا KN9 SLI ابیت میگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حالا ببنیم چی میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس
حمید جان مگر اینکه بتونه برات جور کنه ! این شماره شرکت فرآیند هست که رایان صبا و ... محصولات ABIT خودشون را ازش میگریند میتونی زنگ بزنی :نقل قول:
021-66499427
قربانت شهریار:11():
واقعا عالیه به امید اینکه دوستان دیگه ای مثل MOHGOLD عزیز و بقیه دوستان نیز در این بخش با ما همکاری کنند ...
خبر :
مهدی عزیز الان رتبه دوم در قسمت پردازنده خودشون را در جــهان دارند !
بنده نیز رتبه 9 !
البته باید ذکر کرد که بنده و مهدی جان به لطف اشتباه تشخیص هسته این رتبه را داریم و Venice رتبه های بهتری دارد و سعی بیشتری نیاز داره ...
وریا جان بازم REport بده چون رکوردتون 4 جهانی هست !
قربانت شهریار:1. (29):
خوش آمدید سینا جان ...نقل قول:
سینا جان بازم تست بگیر چون جالبه شما با رتبه جهانی تنها 9 ثانیه تفاوت ندارید اما در هم رده های خودتون متاسفانه خیلی بد کار کردید ...
لطفا این دفعه تمامی برنامه ها Messenger و ... را ببند و تست بگیر ...
قربانت شهریار:1. (29):
ها اینم نتیجه ی کار ما!!!:دی
اینم لینک