پاسخ: [hwbot ] امتیاز بندی با نرم افزار wPrime
مهراد جان اسم سی پی یو را دستی وارد کن به احتمال زیاد موقع ثبت نا م عبارت درست را ننوشتی به همین خاطر هست که نمی شناسه باید تو قسمت edit اسم سی پی یو را به athlon 64 3800 x2 تغییر بدی کافیه حروف را دونه دونه وارد کنی تا خودش سی پی یو مورد نظرت را شناسایی کنه.
نقل قول:
مهراد جان اسم سی پی یو را دستی وارد کن به احتمال زیاد موقع ثبت نا م عبارت درست را ننوشتی به همین خاطر هست که نمی شناسه باید تو قسمت edit اسم سی پی یو را به athlon 64 3800 x2 تغییر بدی کافیه حروف را دونه دونه وارد کنی تا خودش سی پی یو مورد نظرت را شناسایی کنه.
گرفتم چی به چی شد ... درستش کردم !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
الان سی پی یوم X2 3800 Windsor هست ...
سپاس
نامردا X2 3800 رو تا 3520 اور کردند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شیطونه میگه برم این Abit KN9 رو بگیرمااا
========
ببینید چی کار کردن این خارجکی ها !
اور P4 641 تا حدود 8200 مگاهرتز !!!
اگه من الان اون سلرون478 2.4 رو داشتم الان رکورده چهارم دنیا (شایدم سوم!) واسه تیم ما بود ...
این
sasan50cent: 1.8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] - hardware awards: 1x که جلوی اسم من توی تیم نوشته چیه ؟
یدونه مدال برنز هم داره .
ضمنا اور کردن سی پی یو رو من بلد نیستم شهریار پشت تلفن یه چیزایی گفت ولی تاثیری نداشت.
این راه حل آور Athlon 64 های توی فروم هم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ناقصه .
کسی هم نمیره کاملش کنه .
من که ازش چیزی نفهمیدم .
شما یه با ر بخونش تا از لحاظ تِوری یه چیزای دستت بیاد بعدش با معرفی قطعات سیستمت و و راهنمایی بقیه دوستان می تونی نتایج بهتری بگیری.
اینم رکورد جدیدم :
با دو عدد رم اسپک تک و یک پاور 500 وات TesCo ساخت ایران !
پایدار نگه داشتن این فرکانس ( 8200 مگاهرتز ) حتی با water cooling هم انمکان پذیر نیست . :1. (3):
فقط نیتروژن مایع و دمای زیر صفر میتونه همچین فرکانسی رو پایدار نگه داره . :1. (37):
نقل قول:
پایدار نگه داشتن این فرکانس ( 8200 مگاهرتز ) حتی با water cooling هم انمکان پذیر نیست . :1. (3):
فقط نیتروژن مایع و دمای زیر صفر میتونه همچین فرکانسی رو پایدار نگه داره . :1. (37):
بله قطعا همینطور بوده ...
بازم که من نتیجم همونجوری شد