پاسخ: [hwbot ] امتیاز بندی با نرم افزار wPrime
با سلام به همه دوستان...
دوستان اجازه می خوام این موفقیت رو به همه دوستانم در تیم شهر سخت افزار تبریک بگم...!!:give_rose:
تیم شهر سخت افزار تونست یه مدال دیگه بگیره...!! رتبه چهارم در کلاس E6550....
درسته این نشان توسط من گرفته شده ولی در اصل حاصل کار تیمی تمامی دوستانم (بحث ها و تبادل نظرها) و متعلق به تیم شهر سخت افزار هست... .:11():
تبریک می گم به همه دوستان.... :1. (21):
خیلی خوب داریم پیش می ریم... .
به امید موفقیت بیشتر تیم شهر سخت افزار... :love:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یعنی ممکنه به من هم امتیاز بدن ؟؟؟!!!!
نگاه کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]را . برای گرفتن پوینت حداقل به 9.880ms نیاز دارید . Thread Count را برابر چند قرار میدید ؟
Thread Count رو مساوی 4 گذاشتم ........ چطور ؟؟!! راستی چرا نرم افزار سرعت سی پی یو رو اشتباه درج می کنه ؟؟؟ من وقتی میخوام ثبت کنم به مشکل برخورد نمی کنم ؟؟؟ الان سرعت من رو 3840 هست ولی نرم افزار 4320 نشون میده ........ این توی ثبت امتیاز تاثیری نداره ؟؟
نقل قول:
Thread Count رو مساوی 4 گذاشتم ........ چطور ؟؟!! راستی چرا نرم افزار سرعت سی پی یو رو اشتباه درج می کنه ؟؟؟ من وقتی میخوام ثبت کنم به مشکل برخورد نمی کنم ؟؟؟ الان سرعت من رو 3840 هست ولی نرم افزار 4320 نشون میده ........ این توی ثبت امتیاز تاثیری نداره ؟؟
احتمالا FSB رو در Multiplier پیش فرض ضرب می کنه (3DMark06 هم همینطوری بود!)
سلام به همه دوستان...
اینم رتبه چهارم جهانی در wPrime 1024m...
Core 2 E6550 2.33G @ 3640mhzبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
wPrime 1024m: 11min 46sec 810ms
حالا رتبه چهارم هر دوتا 32m & 1024m دست خودمه...!!!:1. (38):
ایشالا... موفقیت دوستان و تیم SSA همین طور ادامه پیدا کنه...:11():
با سپاس...
با سلام...
در این ایام امتحانات دانشگاه یه چیزی بدجوری حالگیری کرده...!!
تست مشکل دار من واسه 3D mark رو 1روزه پاک کردن...!! ولی یه بابایی پیدا شده با Q8200 تست گرفته به جا E6550 ثبت کرده... از قضا اول هم شده...!!! حالا این تو چشم نیست؟؟ من فقط تو چشم بودم...؟؟؟ :1. (27):
گزارش هم دادم توفیری نکرد... حالا دوستان راهنمایی کنن یا خودشون اقدام کنن...:1. (38):
ولید رو نگاه کنید متوجه می شید...
با سپاس...:1. (21):
نقل قول:
با سلام...
در این ایام امتحانات دانشگاه یه چیزی بدجوری حالگیری کرده...!!
تست مشکل دار من واسه 3D mark رو 1روزه پاک کردن...!! ولی یه بابایی پیدا شده با Q8200 تست گرفته به جا E6550 ثبت کرده... از قضا اول هم شده...!!! حالا این تو چشم نیست؟؟ من فقط تو چشم بودم...؟؟؟ :1. (27):
گزارش هم دادم توفیری نکرد... حالا دوستان راهنمایی کنن یا خودشون اقدام کنن...:1. (38):
ولید رو نگاه کنید متوجه می شید...
با سپاس...:1. (21):
با تشکر از همکاری دوستان عزیز...:11():
با گزارش شما دوستان متقلب به سزای عملش رسید و امتیازی که از تیم کم شده بود پس داده شد...:1. (38):
با سپاس...:love:
یک ثبت اشتباه باعث شد من 87 امتیاز به تیم اضافه کنم اما خوشبختانه خودم رفتم لینک رو پاک کردم :party: الان چند امتیازی با پردازنده جدید که دستم آمد برای تیم گرفتم و مقام تیم در رتبه 104 جهان و کشورمون هم در رتبه 53 جهانی قرار دارد دوستان شروع کنید دیگه تیم به 100 نزدیک شده