پاسخ: گوشی 5 مگاپیکسلی خوب...تا 300 چی خوبه ؟

نقل قول:

با سلام 
وحید جان پس همون n82 
من و دوستان هر کاری کردیم نتونستیم منصرفت کنیم :1. (38):
اما ذکر چند نکته در مورد n82 که من خودم الان 2 تا از این گوشی دارم یکی خودم که نقره ای  و دیگری برادرم که مشکی هست .
اما چیزهایی که ذکر کردی من معایب n82 رو میگم که بعدا تو ذوقت نخوره 
mp3 player قوی   در مورد این گزینه بگم که اگر میتونی حتما حتما و باز هم حتما همون موقع که داری خریداری میکنی هندفری خود گوشی رو بفروش که من خودم 10 فروختم و هندزفری گوشی دیگه ای رو مثل n78 رو گرفتم با قیمت 15  اگر تونستی انجام بده چون برای خودش کنترل نداره و هر وقت بخوای آهنگ رو عقب یا جلو کنی به مشکل بر میخوری .
دوربین و کیفیت فیلمبرداری خوب...
عمر باطری بالا  متاسفانه این مورد خوب نیست و اگر شما با حداکثر نور صفحه کار کنید باید هر روز شارژ کنید .
ظاهر زیبا
داشتن سیستم عامل
وزن و حجم کم  من که دارم ازش خیلی راضیم نمیدونم شاید شما گوشی سبکتری رو داشتین ولی 110 گرم خیلی مناسبه و همچنین حجمش که من همیشه توی جیبم هست و مشکلی باهاش ندارم 
صفحه نمایش به نسبت بزرگ
صدای خوب و بلند  این تا مقداری خوب هست ولی صدای بلندی نداره در واقع جلوی همون گوشی های چینی که اصلا حرفی برای گفتن نداره و جلوی سونی هم کم میاره و درواقع کمی ار n95 کمتره ولی کیفیت مناسبی داره 
وایرلس لن
جی پی اس
خروجی تلویزیون و ...
در مورد فلاند هم بگم که حتما چین هست پس بیخود برای یه لیبل هزینه اضافی نکن مگر به فکر این باشی که زمانی که بخوای بفروشی به مشکل بر نخوری .
و اما رنگ هم که سلیقه هست ولی از نظر اینکه رنگش بره مشکی کمتر رنگش میره هرچند محافظ لنز دوربن آدم رو رسوا میکنه ولی به هرحال رنگ خود گوشی دیر تر میره هرچند من خودم نقره ای رو بیشتر میپسندم 
با تشکر

توضیحات بسیار کامل و مفیدی بود !!! :love:
خب من از نزدیک که گوشی رو دیدم به نظر خودم یه کم بزرگه (البته نسبت به گوشیهایی که قبلا داشتم... )
صداش هم کافی بود واسه من... خوب بود ... 
نیازی به حداکثر نور صفحه ندارم... minimum جوابم رو میده..!!! شارژش هم دیگه مجبوریه !!!
تا به حال هیچ گوشی به صورت امکانات کامل ساخته نشده !!!
با تشکر :give_rose:

نقل قول:

هم عرض کنم که ...این گوشیهای درپیت چینی که تو بازار ریخته... اینا یه بار مصرفه... و من در همین جا به کلیه دوستان توصیه میکنم که گول ظاهر زیباشون رو نخورند...(اینا هیچی نیستن) جای بحث هم نداره :yes:

به قول باقالی :
فاموله ما داره خیلی هم ازش راضیه و خیلی هم سگ جونه :wink: الان دارن گوشی های چینی جای خیلی مارک هارو میگیره !!!  مثلا F490 از سامسونگ رو چین با نام  Sam..ung میزنه یادم نیست حالا اسمشو ، که مردم کلی هم ازش راضی بودن تو BBC >>> میگفتند که هم کیفیت خوبی داره هم بهتره از اصلیش هم ارزون تره :1. (27):

n82 خریداری شد... تاپیک قفل بشه لطفا !!! :party::1. (40):

پاسخ : گوشی 5 مگاپیکسلی خوب...تا 300 چی خوبه ؟

اگر قفل نشه و یک نفر دیگه بیاد اینجا کمک بخواد چیزی میشه ؟؟!!

نقل قول:

n82 خریداری شد... تاپیک قفل بشه لطفا !!! :party::1. (40):

مبارک باشه حالا با تخفیف و ... چه قدر خریدی؟
و الان ازش راضی هستی یا نه؟
راستی دوستان من هم قصد خرید گوشی داvم با سرمایه 200:1. (38):
نظر خودم u 700 هست نظر شما چی هست؟
کسی اینجا u 700 داره؟

من که 5800 دارم راضیم سالاره

منم P1 دارم و خيلي ازش راضيم. به نظر من توي رنج زير 300000 تومان بهترين انتخابه.

نقل قول:

من که 5800 دارم راضیم سالاره

حالا چیکارش به 22 بهمن ؟:1. (27): عنوان تاپیک رو خوندی ؟ نوشته 5 مگاپیکسلی ... حالا واقعا نمیدونستی یا اومدی پی سی نتورک رو اسپم بارون کنی ؟  چون پستهای دیگه ت رو هم که دیدم ... اونا هم اومدی 1 کلمه جواب دادی و رفتی ... اگه هدفت اسپم زدنه ... همین الان اعلام کن تا یه فکری به حالت کنیم ... :yes:

نقل قول:

منم P1 دارم و خيلي ازش راضيم. به نظر من توي رنج زير 300000 تومان بهترين انتخابه.

از شما که حداقل قدیمی تر هستید بعیده ... این جاش اینجا نیست ... عنوان تاپیک رو ملاحظه نکردید ؟! :give_rose: گوشی شما 3.2 مگاپیکسلیه ... مثل بالایی ... :yes: ربطی به 22 بهمن نداره :دی  :1. (38):

درست مي فرمائيد اما کيفيتش از 5 مگا پيکسلي نوکيا مثل N79 به مراتب بهتره. 5800 که کيفيت دوربينش آشغاله و در حد 2 مگاپيکسل هم نيست.
من نمي دونم چرا اکثر عموم فکر مي کنن کيفيت دوربين به مگاپيکسل بالا هست!؟
K850 انتخاب خويبه. کلا به دليل تخصص سوني در دوربينهاي ديجيتال در مدلهاي معادل عموما کيفيت دوربينهاي Sony Ericsson از Nokia بهتره.