N82 و N95 گزینه های خوبی هستند ....... فلاش N82 بهتره ولی من در کل N95 رو ترجیح میدم ...... انتخاب با شماست ....!!!!
Printable View
N82 و N95 گزینه های خوبی هستند ....... فلاش N82 بهتره ولی من در کل N95 رو ترجیح میدم ...... انتخاب با شماست ....!!!!
نقل قول:
نه ... :1. (38)::1. (38)::1. (38): n95 دیگه خیلبی قدیمی شده... دست دهاتیاست... میبرن سر زمین...:1. (38): خیلی هم کلفته !!!:1. (27)::1. (27)::1. (27): همون n82 بهتره !!! :merci:
به نظر من اگر كيفيت دوربين مي خواي فقط Sony Ericsson K850i بخر. سوني از نظر كيفيت از نوكيا خيلي بالاتره.
اصلا نوكيا كارش دوربين نبوده و نيست.
نقل قول:
کاملا در اشتباهی دوست من...:give_rose: من خودم یه عمر k810 داشتم... با k850 مقایسه کردم...به نظر من کیفیت دوربین هر دو مثل همه... و نیز فلش k810 رو به جرات میتونم بگم که از k850 قویتره و بردش بیشتره... :1. (26):
ببین ..اگه سونی اریکسون لنز سایبرشات میزاره... بجاش نوکیا لنز کارل زایس( لنز بکار رفته در دوربینهای فیلمبرداری و دیجیتال سونی) میزاره ... :1. (10):
البته تو 2 مگا پیکسلی ها قبول دارم که سونی اریکسون عملکرد بسیار بهتری نسبت به نوکیا داشته !!! :yes:تو 3 مگا پیکسلی تا حدودی مساوی بودن ... ولی تو 5 ها نوکیا از همه سرتر بوده...:1. (40):
نتایج تست مقایسه 5 ها رو هم تا بعد از ظهر همینجا میذارم...ببینید...:whistle:
K850 نه توی عکس برداری و نه توی فیلم برداری به پای N82 نمیرسه !!!! کیفیت فیلمش qvga هست در حالی که N82 با کیفیت vga می تونه 30 فریم در ثانیه فیلم برداری کنه ....... این از دوربین !!! در سایر موارد هم N82 به مراتب سرتره ..... !!!!!
وحید جان شما به دهاتیهای بنده خدا چیکار داری آخه ؟؟!!! مهم اینه که تو بتونی از کارایی گوشیت نهایت استفاده رو ببری ...... یه دهاتی نمی تونه که ..... می تونه ؟؟!!
شما میخواید دوربین بخرید یا گوشی ؟؟؟؟؟
یک گوشی ارزون قیمت و خوب بردار + یک دوربین مخصوص عکسبرداری ! این بهتره و مطمئنی که کیفیت تصویرش عالیه .
به نظرم یک گوشی چک و ژاپنی ( چینی ) که زیر 100 تومن هست بگیر من خودم تستش کردم واقعا امکاناتش زیاده و فقط کیفیت دوربین نداره و یکم بزرگه ولی عالیه بقیه چیزهاش ، و مابقی پولت رو بده دوربین بگیر .
نقل قول:آره ...درست میفرمایید...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]:great:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:هر دو...حداقل واسه من دوربینش خیلی مهمه...!!! اگه دوربین نخواهیم..همون 1200 هم جوابمون میده !!! :1. (38):
کاملا اشتباه فکر میکنی !
شما یک دوربین عکس برداری رو با یک موبایل عکس برداری مقایسه کن متوجه میشی که موبایل خیلی بیخوده .
و به مگا پیکسل و این بند و بساط ها توجه نکنید که اون 5.1236 مگا پیکسل هست پس بهتر از 5.1235 هست :1. (40):
چیزهای خیلی مهم تری هستند مثل لرزش گیر دست ، تشخیص چهره ، فوکوس ، فاصله ی کانونی ، کیفیت ( واضح و طبیعی بودن ) فلاش و .....