نقل قول:نقل قول::11(): OH NOooo :11():
Printable View
نقل قول:نقل قول::11(): OH NOooo :11():
دقیقا
مگاپیکسل بالا دلیل بر کیفیت بیشتر نیست
مگاپیکسل فقط سایز عکس رو مشخص میکنه نه کیفیت
کیفیت بستگی به چیزای دیگه مثل نوع و ابعاد سنسور دوربین داره
که تو گوشی های موبایل ابعاد سنسور خیلی کوچیکه بنابراین کیفیت خیلی پایینه
به نظر من همون 1200 رو بگیر با یه دوربین عکاسی خوب و با کیفیت
اگه دوربین واست اینقدر مهمه بیخیال دوربین گوشی شو
آرمین جان 1200 یکم ضایع هست هیچی نداره :1. (38):
یک گوشیه چینی و ارزون قیمت !!! 75 هزار تومان ! با امکانات بسیار زیاد ( یک ضبط با آمپیلی قوی به همراه موبایل :1. (40):، صدای فوقولاده :1. (38): )
كاملا درسته و بي ترديد موافقم.بهتره دوربين ديجيتالي بخري. به مراتب از بالاترين دوربينهاي موبايل بهتره. البته مارك سوني و Canon و Nikon.
وحید چرا 8800 رو فروختی که این گوشی های در پیت رو ور داری شرمنده اینطوری دارم می گم ادم 2 چیز از یک گوشی باید داشته باشه 1. زیبایی 2. راحتی
چیز های اضافه شده به یک گوشی واقعا دست و پا گیر هست شما اگه گوشی بگیرید که حافظه بالا داشته باشه دائما هنگ می کند دائما ایراد می گیره و غیره
سیستم عامل داشته باشه گیر می کنه ارور میده و غیره
الان یه دوربین سونی 7 مگا پیکسلی رو می تونی با 120 تا 180 تومن 10 مگا پیکسلی رو خریداری کنی و خوب بقیه رو صرف هزینه برای گوشی کنی اینطوری هم یه دوربین خوب داری هم یک گوشی
البته کار اشتباه فروش 8800 بود به هر حال موفق باشی من گوشی 5 مگا پیکسلی اگه بخوام پیشنهاد بدم N95 هستش چون خودم سال پیش داشتم و ازش ای راضی بودم اما از جواد شدنش راضی نبودم و فروختمش
راستی قیمت گوشی می خوای از این سایت بگیر به قیمت های روز خیلی نزدیکه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
N95 باتریش ضعیفه و زود تموم میشه + صفحه نمایشش خوب نیست ! و اندازه خودش خیلی بزرگ و مسخره هست .
فقط حیف که 5800 یه دوربین سرطان داره وگرنه اجبارت میکردم حتما اون رو بگیری . به هر حال اگر گوشی 5 مگا میخوای هیچ گزینه ای بهتر از n82 نیست
1200 رو گفتم واسه اینکه خود وحید علاقه زیادی بهش نشون میده :1. (38):نقل قول:
به من باشه میگم j100 بگیر صفحش هم رنگیه :1. (38):
اما در کل 330 تومن داری
200 تومن بده یه دوربین Canon PowerShot A1000 IS بگیر که 10 مگاپیکسل هست (یا یه مدل از سونی)
و 130 تومن بقیه رو یه گوشی معمولی خوب بگیر
ممنون از ابراز همدردی دوستان عزیز... :love:
من 8800 رو جای طلب از کسی گرفته بودم...چند روزی هم دستم بود...بهتر از خودش خودشه... ساده...زیبا...با امکانات فراوان و در کل تووووووپ...ولی به دلیل اینکه پول لازم داشتم...فروختمش...!!! :yes::1. (40):ممنون معین جان:11():
خیلی ممنوووووون ممنون آرمین جان.... اون 1200 رو من فقط مثال زده بودم...!!!:1. (38):وگرنه مفتشونم گرونه...!!!:yes:
خدمت دوست عزیزمون حسین عزیز:1. (21): هم عرض کنم که ...این گوشیهای درپیت چینی که تو بازار ریخته... اینا یه بار مصرفه... و من در همین جا به کلیه دوستان توصیه میکنم که گول ظاهر زیباشون رو نخورند...(اینا هیچی نیستن) جای بحث هم نداره :yes:
در مورد خرید یه گوشی موبایل و یک دوربین هم بگم که :
من نمیتونم هم یه گوشی و هم یه دونه دوربین دیجیتال بندازم دنبال خودم ... و این فکر رو قبلا کردم...
نیازها و انتظارات من از یک گوشی موبایل عبارتند از :
mp3 player قوی
دوربین و کیفیت فیلمبرداری خوب...
عمر باطری بالا
ظاهر زیبا
داشتن سیستم عامل
وزن و حجم کم
صفحه نمایش به نسبت بزرگ
صدای خوب و بلند
وایرلس لن
جی پی اس
خروجی تلویزیون و ...
که همه رو n82 با قیمت مناسب داره... ( جز حجم و وزن نسبتا سنگین گوشی ) که اونم قابل هضمه :yes:
بازم تشکر ویژه از دوستان خوب که ما رو در این زمینه یاری کردن... پس شد همون n82 دیگه...!!!
از یکی از مدیران خواهشمندیم تاپیک رو قفل کنند دیگه... جای بحثی باقی نمونده :great::1. (38)::love::give_rose:
با سلام
وحید جان پس همون n82
من و دوستان هر کاری کردیم نتونستیم منصرفت کنیم :1. (38):
اما ذکر چند نکته در مورد n82 که من خودم الان 2 تا از این گوشی دارم یکی خودم که نقره ای و دیگری برادرم که مشکی هست .
اما چیزهایی که ذکر کردی من معایب n82 رو میگم که بعدا تو ذوقت نخوره
mp3 player قوی در مورد این گزینه بگم که اگر میتونی حتما حتما و باز هم حتما همون موقع که داری خریداری میکنی هندفری خود گوشی رو بفروش که من خودم 10 فروختم و هندزفری گوشی دیگه ای رو مثل n78 رو گرفتم با قیمت 15 اگر تونستی انجام بده چون برای خودش کنترل نداره و هر وقت بخوای آهنگ رو عقب یا جلو کنی به مشکل بر میخوری .
دوربین و کیفیت فیلمبرداری خوب...
عمر باطری بالا متاسفانه این مورد خوب نیست و اگر شما با حداکثر نور صفحه کار کنید باید هر روز شارژ کنید .
ظاهر زیبا
داشتن سیستم عامل
وزن و حجم کم من که دارم ازش خیلی راضیم نمیدونم شاید شما گوشی سبکتری رو داشتین ولی 110 گرم خیلی مناسبه و همچنین حجمش که من همیشه توی جیبم هست و مشکلی باهاش ندارم
صفحه نمایش به نسبت بزرگ
صدای خوب و بلند این تا مقداری خوب هست ولی صدای بلندی نداره در واقع جلوی همون گوشی های چینی که اصلا حرفی برای گفتن نداره و جلوی سونی هم کم میاره و درواقع کمی ار n95 کمتره ولی کیفیت مناسبی داره
وایرلس لن
جی پی اس
خروجی تلویزیون و ...
در مورد فلاند هم بگم که حتما چین هست پس بیخود برای یه لیبل هزینه اضافی نکن مگر به فکر این باشی که زمانی که بخوای بفروشی به مشکل بر نخوری .
و اما رنگ هم که سلیقه هست ولی از نظر اینکه رنگش بره مشکی کمتر رنگش میره هرچند محافظ لنز دوربن آدم رو رسوا میکنه ولی به هرحال رنگ خود گوشی دیر تر میره هرچند من خودم نقره ای رو بیشتر میپسندم
با تشکر