5800 هم 3.2 مگا پیکسله !!! آمار غلط به مردم ندید دیگه .... !!!!
Printable View
5800 هم 3.2 مگا پیکسله !!! آمار غلط به مردم ندید دیگه .... !!!!
واقعا از این نظر ببخشید چون منظورم 5700 بود. اصلاح شد....نقل قول:
با تشکر
5800 داراي رزولوشن 3.2Mega pixel و P1 هم داراي همين رزولوشن هست.و اما توي کيفيت اين کجا و آن کجا؟
ضمنا اکثر گوشي بازها مي دونن که کيفيت دوربين 5800 واقعا مزخرفه.
5800XM تو عکاسی خرابه ولی از نظر فیلم برداری که به صورت VGA@30Fps هست از K850 که 5 مگاپیسله و به صورت QVGA فیلمبرداری می کنه بهتره :yes:
آيا N72 جزء سري N نيست(واقعا کيفيت فيلبرداريش افتضاحه حتي از K700 بدتره)!؟ شما چرا سريهاي N جديد نوکيا رو با سري C سوني اريکسون که اونم جديده مقايسه نمي کنيد!؟
اونوقته که باز هم نوکيا عقب ميفته(چه عکاسي و چه فيلمبرداري).
من که نگفتم دوربین گوشی های نوکیا از هرنظر بهتره بلکه گفتم سری N از سری K سونی اریکسون بهتر فیلمبرداری می کنند !نقل قول:
سری Cسونی اریکسون هم این وسط اسمش نیومد ! ح
من که نگفتم دوربین گوشی های نوکیا از هرنظر بهتره بلکه گفتم سری N از سری K سونی اریکسون بهتر فیلمبرداری می کنند !نقل قول:
سری Cسونی اریکسون هم این وسط اسمش نیومد !
واقعیت اینه که تفاوت زیادی بین دوربینای 5 مگاپیکسلی گوشی ها نیس
آنچنان فرقی هم با 3.2 نداره :great:
به نظر من N78
N95 , 5800 الان بهترین انتخاب هستن .
به نظر من SonyEricsson X1 Xperia و Nokia N97 و HTC Touch HD بهترينها هستند. البته گوشيهاي Apple هم خيلي خوبن اما قيمت بالايي دارن. بالا بودن قيمتشون هم همه فکر مي کنن الکيه اما بدونيد که جنس touch screen و مواد بکار رفته و عمر اونها فوق العادست و دليل گرون بودنش هم همينه.
به نظرم Xperia X1 با این دوربین 3.2 مگایکسلیش نمیشه گفت خوب عکس میگیره ولی اون دو تا خیلی خوبن .نقل قول:
البته i900 OMNIA رو هم نباید فراموش کرد .... کلا داریم از بحث اصلی این تاپیک خارج میشیم! :give_rose: