با سلام
آقا من میخواستم یه مطب روی واضح و روشن کنم
ببینید من خودم الان گوشیم p990I سونی اریکسونه و قبلا هم k800 و W810 داشتم و خیلی از گوشی های نوکیا و سونی اریکسون داشتم و یا باهاشون کار کردم ، اینا رو گفتم که نگید بحث افراط و تفریط و کل کل و... هستش.
ببینید همینطور که شهریار عزیز گفت خیلی راحت میتونیم پرفورمنس هر گوشی رو به روش علمیش در بیاریم
ولی یه مطلبی که میخواستم اضافه کنم اینه که ببینید بحث سرعتی و کندی و هنگ و.. اسمارت فونهای نوکیا که بعضی ها بهش اشاره داشتند به نظرم من ، معقوله خیلی ساده و منطقی داره ، که من براش یه مثال میزنم
و اونن اینکه که مقایسه گوشیها جاوا پلتفرم با اسمارت فونها (سیمبیان نوکیا ) اصلا درست نیست . چون جاوا فقط یک پلترم هست و نه بیش
مثل این میمونه که شما بگید سیستم یا کامپیوتر من با Dos خیلی سریع بوت میشه و برنامه هارو خیلی سریع Run میکنه و اصلا هنگ نمیکنه ولی در مقابلش تو ویندوز Vista , Xp خیلی دیر بوت میشه و سرعتش تو ویندوز خیلی کند و پایینه و هنگ میکنه ، نسبت به Dos
یعنی اگر در سیستم عامل Dos شما هنگ ببینید جای شک هستش یا مقابلش اگر در Java هنگ ببینید جای شک هستش ( این یه مطلب مفهومی و پایست و باید خودتون لمس و تجربش کنید )
ضمنا شما برای مقایسه عادلانه اسمارت فونها رو باید با هم مقایسه کنید
یعنی اسمارت فونهای نوکیا را با سری P سونی اریکسون و بعضی W های اسمارت فون مقایسه کنید
اینجوری خودتون بنچمارک خوبی بدست می آورید ؟؟؟؟
می بینید که Sony ericssoon های اسمارت فون چه ضعف های اساسی دارند ؟ از جمله گوشی خودم ، که امیدوارم خدا بهم صبر بده
ممنونم
موفق باشید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks