مهدي جان سيمبيان به آينده نياز نداره ! 9.2 با CPU هاي گوشي هاي جديد نوكيا هيچ مشكلي نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد پردازنده هم بايد بگم كه من K750 ، W700 و S500i را باهاشون كار كردم البته آخري را فقط براي چند روز واقعا به خصوص K750 و W700 پدر آدم را وقتي روش نرم افزار ميريختي در مياورد . دليلش هم اينه كه پردازنده قوي تري نوكيا ها .
در مورد هنگ به نظر من در گوشي هايي مثل 6600 نوكيا و K750 سوني اريكسون واقعا خلاصه ميشه و هيچ كدوم دسته كمي از هم ندارند اما 6120 واقعا تا حالا يكبار هم هنگ نداشته تازه بر فرض محال كه گوشي هنگ هم بكنه هيچ نگراني نداره شما با زدن يك دكمه گوشي از هنگ در مياد .
يك چيز ديگه مهدي جان اينكه در سيستم عامل نوكيا شما هر جور كه بخواين ميتونيد منو هاتون را شكل بديد كه اين خيلي مفيد هست .
با اين حال شما استاد بنده هستيد و حرفتون را قبول دارم ولي دلايل ديگه هم اگه داريد بياريد چون مشكلاتي كه شما و دوستان مياريد در حداقل گوشي هاي جديد با سيستم عامل جديد به خصوص اون هايي كه پردازنده قوي اي هم دارند به طور كامل رفع شده .
ممنون
شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks