ممنون آقا مهدي اما چند تا سوال شما از كجا نتيجه گرفتيد كه بهتره در آينده هنگ گوشي ها رفع بشه با سيستم عامل سيمبيان ‌؟
سپهر عزیز سیمبین باید در آینده بهتر بشه به این علت که اگر قرار باشه با همین حالت به جلو بره ، طرفدارای سونی اریکسون بیشتر میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من كه خودم 5700 دارم و شهريار هم كه 6120 داره هر دو نسخه جديد سيمبيان هست اما هنگ تا حالا نداشته گوشي من تا اونجايي كه ديدم گوشي شهريار هم هنگ نداشته .
شما خیلی رو 5700 مانور میکنید به نظر من باید 10 تا از گوشیهای نوکیا در مدلهای مختلف تست بشه بعد نتیجه اعلام بشه اینکه شما میفرمایید این گوشی اصلا هنگ نداره به شما قول میدم که هنگ نکردن در نوکیا محال هستش بعید میدونم کسی با گوشیهای نوکیا (البته نه گوشیهای بدون دوربین و مموری) کار کرده باشه و هنگ رو تجربه نکرده باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

CPU گوشي هاي سوني اريكسون خيلي پايين تر گوشي هاي نوكيا مثل 5700 هست ! من روي اين گوشي الان شايد بالغ بر 300 مگابايت نرم افزار فقط دارم !
دوست من مگه با یک گوشی قرار نیست که آهنگ گوش کنید ، عکس بگیرید ، با برنامه ها کار کنید و در نهایت صحبت کنید ؛ ببینم مگه چقدر CPU باید قوی باشه تا اینها رو بتونه پردازش کنه یعنی گوشی که قرار نیست آپولو هوا کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حالي كه من روي W700 و W850 دوستم وقتي بيشتر از 20-30 مگابايت نرم افزار بريزي خيلي زود هنگ ميكنه يا مثلا وقتي ميخواي يك برنامه را باز كني مثل ديوان حافظ كه پردازنده ميكشه
اصلا امکان نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ميتونيد مقايسه كنيد تا ببينيد گوشي هاي جديد نوكيا خيلي خيلي سريعتر كار ميكنه .
از این بابت که گوشیهای جدید نوکیا سریعتر شده کاملا موافقم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید