خب بحث خیلی بالا گرفته و خیلی خوبه که بحث سر دوتا برند مطرح باشه یعنی بین نوکیا و سونی اریکسون
البته اینطور بحثها که بین دوتا رقیب هست همیشه جالب میشه مثل بحث داغ استقلال و پرسپولیس در زمینه ورزشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط هدفمون این باشه که در آخر به یه نتیجه کلی برسیم و در ضمن باسه نظر هامون هم احترام قائل بشیم و اصلا نظرها و سلیقه هامون رو به دیگری تحمیل نکنیم
بنده هم نظر خودم رو عنوان میکنم و اونم اینکه برند نوکیا یک شرکت با سابقه زیاد و تجربه بالا هست و الآن تونسته با همین مشخصات در سکوی اول تولید و فروش گوشی در دنیا قرار بگیره اگر ما مقایسه ای هم بین این دو برند میکنیم یک مقدار به نظر من درست نیست به این علت که سابقه نوکیا سه برابر از نظر کارکرد و تجربه از سونی اریکسون بیشتره و مشخص هست که باید در سکوی نخست باشه البته منکر توانایی های نوکیا نیستم در تمام زمینه ها
با اینحال عرض بنده اینه که اگر میگیم سونی اریکسون در بیشتر جهات با نوکیا برابری میکنه نکته مهمش اینه که برند سونی اریکسون تنها 6-7 سال هست که داره در زمینه گوشی کار میکنه و این موفقیت در برابر نوکیا با سابقه سه برابر بیشتر ، یک موفقیت به مراتب بالاتر بحساب میاد و وجود و اثبات چنین موفقیت هایی بر اساس فروش محصولات و آمار و ارقام به راحتی بدست میاد
با اینحال نظر من اینه که اگر برند سونی اریکسون سابقه بیشتری از الآنش داشت (البته نه به اندازه نوکیا بلکه نیمی از آن) با صراحت عرض میکنم که جای نوکیا و سونی اریسکون با هم عوض میشد و البته گذشت زمان همه چیز رو مشخص میکنه و به نظر من هر برندی که بتونه نظر و انتظارات مصرف کننده رو برآورده کنه میتونه بهترین و محبوبترین بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب میرسیم به بحث با دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز شما باید منظورتون رو از اینکه 5 تا گوشی داشتید و همشون به مشکل برخوردن رو عنوان کنید تا به نتیجه برسیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با نظر شما که میگین از لحاظ الکترونیکی ضعیف هست موافق نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط !Mohammad! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از اقوام بنده کارشون تعمیرات تخصصی گوشی هست و بنا به کارکرد ایشون با گوشیهای متفاوت و بردها و مدارها، گوشیهای سونی اریکسون همانند نوکیا از کیفیت و کارکرد خوبی برخوردار هستند پس از دید کارشناسانه این قضیه نمیتونه کاملا درست باشه
در مورد فرمایشتون در این مورد که میفرمایید بعد از یکمدت گوشی های سونی اریسکون هنگ میکنن بنده بر اساس تجربه و کارکرد حداقل با 16-17 تا گوشی بصورت شخصی و با بسیاری از مدلهای مختلف صراحتا عرض میکنم که به هیچ عنوان هنگی در گوشیهای سونی اریکسون وجود نداره مگر اینکه گوشی به مشکل بخوره
البته اینم عرض کنم که تنها در مورد گوشیهای سری اسمارت فون سونی اریکسون هست که با شما در این مورد موافقم که البته این سری از گوشیها هم با آپدیت تا 80 درصد مشکلشون حل خواهد شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- با این مورد 50 درصد موافقم البته در مورد ظاهر گوشی ولی در مورد باطن در بالا توضیح دادم که از نظر سخت افزاری باید دلیل و برهان گفته بشه تا بتونیم قانع بشیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Farshid برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- در این مورد باید خدمتتون عرض کنم که سیمبین یک سیستم عامل هست و جاوا یک پلت فرم حالا انتخاب این دو کاملا بستگی به سلیقه هر فردی داره شخصا با توجه به اینکه هر دوشون رو استفاده کردم از سیمبین بنا به دلایلم اصلا نپسندیدم که 70 درصد مربوط میشه به سرعت این OS یعنی اگر نوکیا بتونه سیمبین رو متحول کنه و سرعتش رو ببره بالا (که البته امکان پذیر هستش) هم محبوبیتش بیشتر میشه و هم مشتریهاش بیشتر میشه اما در مقابل جاوا درست هست که به اندازه سیمبین برنامه ای نداره اما بسیار نرم و روان کار میکنه و خیلی ها از جمله بنده سرعت رو فدای برنامه هایی میکنم که باز هم به اعتقاد بنده شاید 20 درصد از دوست داران نوکیا رو ارضاء کنه و 80 درصد برنامه هایی که روی گوشی های سیمبین نصب هست ، اصلا استفاده نمیشه و فقط جنبه اشغال فضای گوشی رو داره که مشکلاتی از قبیل هنگ و کندی کار با گوشی رو دو چندان میکنه
با اینحال بحث سیمبین و جاوا همیشه جالب بوده و هست
به نظر من همونطوری که بعضی از شرکتهای سخت افزاری بزرگ با هم ادغام میشن و تکنولوژیشون با هم ادغام میشه و یک محصول جدید بدست میاد ، امیدوارم که روزی نوکیا با سونی اریکسون ادغام بشه که بتونن با همکاری همدیگه یک سیستم عامل نوین رو به بازار جهانی عرضه کنن تا همیشه بین دوستان نوکیایی (سیمبین) و سونی اریکسونی (جاوا) همه چیز به خوبی و خوشی تموم بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی تشکر میکنم از دوستانی که در این بحث شرکت میکنند و مسائلی گفته میشه که جنبه تخصصی داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید اگر بحثم طولانی شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks