Armin-N (21-09-08)
کاربر شهرسختافزار
salam khedmate dustane azize khodam aval ye ozr khahi bekhatere inke farsi ro pas nadashtam dovom inke esme man kesler hast man ozve jadide in saite hastam mikhastam nazar bedam be nazare man sony ericsson kheyli behtar az nokia ast va man ke sony ericsson ro tarjih midam bekhatere gheymate monaseb va shik budan bekhosus uiq
ترجمه : سلام خدمت دوستان عزیز خودم اول یک عذر خواهی به خاطر اینکه فارسی را پاس نداشتم . دوم اینکه اسم من kesler هست و من عضو جدیده این سایت هستم . میخواستم نظر بدم به نظر من سونی اریکسون بهتر از نوکیا است و من که سونی را ترجیح میدم به خاطر قیمت مناسب و شیک بودن به خصوص UIQ .
دوست عزیز این بار ترجمه شد برای شما . حتما ازین به بعد فارسی تایپ کنید اگر هم کیبور فارسی ندارید از سایت های تبدیل pinglish به فارسی استفاده کنید .
موفق باشید
شهریار
--------------------------
این که دیگه سوال نداره تو یه جمله گوشی فقط سونی اریکسون
بچه ها از نظر من سونی اریکسون داره پا به پای نوکیا میاد باز با اینکه قدمت موبایل های نوکیا و اصلا شرکت نوکیا چندین برابر سونی اریکسونه . به نظر من سال دیگه سونی اریکسون نوکیا رو قورت میده البته با مدلهایی نظیر :k850 - w999 - w1000 - sony ericsson chokolate .
حالا خودتون قضاوت کنین اگه سونی به اندازه ی نوکیا قدمت داشت نوکیا در برابر سونی هیچ نبود؟ واقعا برای نوکیا متاسف هستم. کسانی که طرفدار نوکیا هستن به چیه نوکیا مینازن؟ به n95 ؟ واقعا خنده داریه . سال دیگه اشک طرفداران نوکیا رو میخوام ببینم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
آخرین ویرایش توسط Shahryar در تاریخ 21-09-08 انجام شده است علت: قوانین را رعایت کنید! ارسال ها ترکیب شد !
Armin-N (21-09-08)
دوستان من نوکیا رو انتخاب می کنم مخصوصا فنلاندش که خیلی گوشیهای پرکاری هستن نسبت به گوشیهای سونی اریکسون
گوشی های نوکیا ی که من داشتم بارها شده که از دستم افتاده حتی توی آب و حتی ویروس گرفته ولی هیچیش نشده
ولی کافیه گوشی سونی اریکسون از دستت به زمین بخوره دیگه مرخصه .
همه اینها نظر شخصی بنده هست و قصد جسارت به کسی را ندارم .
باتشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
بستگی به این داره که چه انتظاری از یک گوشی همراه دارید ؟
کاربر شهرسختافزار
به نظر من نوکیا داره پول اسمشو میخوره یعنی شما به مقدار پولی که میدی استفاده نمیگیری من طرفدار سونی
اریکسون هم نیستم اگر بخوای یک گوشی بخری که همه ی نیاز های شما رو بر طرف بکنه برو دنبال سامسنگ.
چون الان بهترین کیفیت رو با بهترین قیمت عرضه میکنه.
کاربر شهرسختافزار
نظر من این هست که باید هر دو نوع گوشی را امتحان کرد و بعد نظرش رو بده من هر دو نوع گوشی رو امتحان کردم از سری N نوکیا بگیرید تا گوشی های 4 رقمی نوکیا و همینطور n95-n82-n73 و...
از سونی اریکسون هم گوشیهای سری k-w-p-s همچنین گوشی های uiq به نظر من سونی اریکسون نسبت به قیمت بهتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (27-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
یه تاپیک قدیمی رو آپ کنیم خیلی خوبه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم اگر بخوایم کلی حساب کنیم == >> Samsung
ولی از بین این دو تا ==>> Nokia
تا از موبایل چه انتظاری داشته باشید؟
من یه w810 دارم بعد از نزدیک 3.5 سال هنوز گوشی که از نظر صدا و کلا پخش موسیقی در اون حد باشه ندیدم اگه دوستان سراغ دارند معرفی کنند
اما حالا یه n85 هم دارم اگرچه تا دوسال پیش اگه گوشی نوکیا رو مفت هم میدادند استفاده نمی کردم از بس بزرگ و بی ریخت بودند اما حالا کم کم داره تو طراحی هم سونی اریکسون رو کنار می زنه و تو این یکی دوساله اریکسون از نوکیا جا مونده
هرچي ميخري نوكيا نخر . . . مرگ بر نوكيا.
mohammad1985 (05-09-09)
|
|
شما بر چه اساس این حرفو میزنین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بر اساس فروش تجهیزات شنود مکالمه و اس ام اس به مخابرات ایران ! در ضمن کی گفته سونی بخور زمین مرخص میشه ؟ من گوشیهام که تا حالا همه سونی بودن از همه دارای تصادفهای سنگین بودن ! آخ نگفتن !
سونی اریکسون در رده مشابه نوکیا قیمت کمتری داره و همچنین اکثر گوشیهاش به دلیل جاوا بودن دارای سرعت بالاتری از نوکیا هستن.
گوشیهای خودم تا حالا اینها بوده
K750 _ P990 _ K850 _ 1200 Nokia _ C702 _ G900
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks