پاسخ: راهنمایی فوری برای خرید گوشی پرچمدار!!!
نقل قول:
اخه قیمتش خیلی زیاد میشه؟!ضمنا نگفتین مشکل لاک داره نسخه کوالکم؟!
در مورد قیمتش که چیزی نگفتن و یا حداقل من اطلاعی ندارم ولی خوب باید تا حدودی قیمتش بالاتر باشه اونم تو بازار ماکه هرکی یه قیمت میگه
در مورد لاک بودنش هم ,متاسفانه نمیدونم هست یا نه
صبر کنید دوست خوبم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بیان ,توضیح میدن
پس یه زحمت بکشین این موضوع رو با اقا مهدی در میان بگذارید متشکر میشم!!!
سلام دوست عزیز شما توی بازار این گوشی رو
با پردازنده کوالکام به اسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]می توانید پیدا کنید و آنلاک فکتوریه خیالتون راحت .:wink:
و نسخه دو سیم کارت هم 3G,4G برای سیم کارت1 به اسم Samsung Galaxy S5 Duos SM-G900FD .
اقا ایمان من تو سایت mobile.ir ت. قسمن اظهار نظر دیدم خیلی از دوستان میگن نسخه کوالکم مال ایران نیست و به صورت قاچاق وارد ایران میشه و بعد از یک مدت گوشی قفل میشه و اگه اپدیت کنی هم گوشی قفل میشه!! نظرتون دراین باره چیه؟!
سلام رضا جان در پست 14 همین تاپیک هم گفتم که اکثر مدل های اسنپدراگون مشکل لاک شدن دارن
این مدل ها دارای قفل منطقه ای هستن و پس از مدتی استفاده از سیم کارت ایران خود به خود لاک میشن و دیگه آنتن نمی دن
البته همانطور که گفتم مدل هایی هستن که قفل منطقه ای ندارن اما این مدل ها با شبکه مخابراتی ایران سازگار نیستن چون مخصوص شبکه های اروپا ساخته شدن و با اپراتورهای ایران به مشکل می خورید
G pro 2 هم توصیه نمی کنم با این قیمت ارزش خرید نداره
گوشی های سونی هم بسیار خوب هستند
اقا ایمان صحبت های اقای مهدی تا چه حد صحت داره؟!اخه من گوشی میخوام که حتما اینفرارد داشته باشه!!!
با این اوصاف اگر نظر منو می خوای G2 گزینه خوبیه. همه این چیزایی که می خوای رو داره.
تازه قیمتشم پایین تره.
البته من در مورد لاک شدن یا نشدن اس5 چهار هسته ای اطلاعاتی ندارم.
اخه جی 2 به نظر من بهترین است ولی بزرگترین مشکل اون عدم ساپورت کارت حافظه هست!!! وگرنه من حتما اونو میگرفتم!!
من خودم بشخصه حاضرم پول بیشتر بدم ولی حافظه داخلی بیشتری داشته باشم
مگه رم میکرئ اِس دی رو میخوای چه حجمی بگیری دادا؟
میدونی قیمت 64 چنده؟
میدونی چه تنوع بازاری داره؟
میدونی چقدر مثل هلو میکنن تو پاچت؟
میدونی چقدر حافظه داخلی مزایای بالاتری داره؟
اگه میخوای بگی که رم و ور میدارم دیگه کسی نمیتونه به اطلاعات من دست پیدا کنه ,باید بگم سخت در اشتباهی
اخرش اینکه گوشیتو بدزدن دیگه؟ دیگه بیشتر از این؟؟؟
بابا من یه E52 دارم رفیقم ازم گوشی رو پیچون توش فیلم رفیقم رو داشتم که آتو حساب میشد , برا گوشی یه حالتی تعریف کرده بودم که اگه از فلان شماره بهش اس دادم (متن اس مهم نبود ,فقط شماره مهم بود) کل رم رو فرمت کنه و گوشی رو هم به کل حافظش رو ریست کنه
یعنی اگه هنگروید این قابلیت رو نداشته باشه باید بندازیش جلو سگ ,تازه اگه سگه بپسنده
ختم کلام
اقا مرصاد به نظر من کارت حافظه رو میتونی از بهترین برندهای بازار مثل silicon power adata برداری با کلاس 10 که اگه پول زیادی هم بابتش بدی میدونی کلی حافظه برای ذخیره فیلم های فول اچ دی و بازیهای اچ دی داری و هیچ وقت احساس کمبود حافظه نمیکنی؟! ولی جی 2 همیشه مشکل کمبود حافظه داری!!!!