مد نظر من گوشی اس5 چهار هسته ای و نوت 3 چهار هسته ای هست نظرتون راجع بهش چیه؟!این طور که میگن گوشی های سامسونگ با پردازنده کوالکم دارای گارانتی نیست و مشکل لاک شدن داره میتونید منو در این ضمینه راهنمایی کنید؟!
Printable View
مد نظر من گوشی اس5 چهار هسته ای و نوت 3 چهار هسته ای هست نظرتون راجع بهش چیه؟!این طور که میگن گوشی های سامسونگ با پردازنده کوالکم دارای گارانتی نیست و مشکل لاک شدن داره میتونید منو در این ضمینه راهنمایی کنید؟!
بله گوشی های با پردازنده کوالکام گارانتی نیستند اما مشکل لاک شدن ندارن. تفاوت بین مدل کوالکام و اگزینوس زیاد نیست.نقل قول:
چطور مشکل لاک ندارند من شنیدم این گوشی ها با رام اروپا و امریکا هست و بیاد تو ایران لاک میشه ؟!ضمنا من مدل کوالکم رو انتخاب کردم چون 4g رو ساپورت میکنه؟!
ظاهراً یه سری از اس 5 ها نوت 3 ها هستن که قفل منطقه ای ندارن البته خیلی کم هستن. یه سری نوت 3 چهار هسته ای دارن و لاک نشده و یه سری هم دارن که لاک شده.نقل قول:
مدل 8 هسته ای هم خیلی خوبه و 4G هم که هنوز تو ایران راه اندازی نشده.
مدل 8هسته ای وسط فیلمبرداری باباطری 10000 میلی آمپرهم باشه والا زیاد دووم نمیاره
نه الان که خط 4g ایرانسل راه اندازی شده!!ضمنا تا چند سال دیگه 4g تو ایران راه اندازی میشه وقتی ادم این همه پول بابات گوشی میده حداقل 4g داشته باشه!!!
به هرحال تصمیم با شماست اگه خواستید 4 هسته ای بگیرید باید دقت کنید دیگهنقل قول:
همونطور که شما هم گفتید رام 4 هسته ای اروپاست و با شبکه های مخابراتی ایران مشکل دارن
نسخه 8هسته ای هم مزایایی داره که نسخه 4 هسته ای نداره مثلاً سرعت رم 8 هسته ای 133 مگاهرتز بیشتره و در فونت های فارسی و آپدیت شدن مشکل نداره
من شنیدم میشه رامهای امارات و عربستان رو گرفت هم فونت فارسی داره و هم با شبکه مخابرات ایران مشکل نداره واقعیت داره؟! ضمنا این مدل رام ها مشکل اپدیت اندروید ندارند؟!
در این مورد اطلاعی ندارم. اما این رام ها به احتمال زیاد دستکاری شده هستند و رام رسمی نیستند.نقل قول:
دوستان نظرتون راجع به جی پرو 2 چطور هست؟ گوشی خوبیه؟ به صورت رسمی وارد ایران میشه؟ منظورم اینکه گارانتی دراه؟!