پاسخ: راهنمایی فوری برای خرید گوشی پرچمدار!!!
نقل قول:
اقا مرصاد به نظر من کارت حافظه رو میتونی از بهترین برندهای بازار مثل silicon power adata برداری با کلاس 10 که اگه پول زیادی هم بابتش بدی میدونی کلی حافظه برای ذخیره فیلم های فول اچ دی و بازیهای اچ دی داری و هیچ وقت احساس کمبود حافظه نمیکنی؟! ولی جی 2 همیشه مشکل کمبود حافظه داری!!!!
تا اونجایی که من اطلاع دارم معمولا این جور دیتا ها رو رو هارد اکسترنال ذخیره میکنن نه روی مموری کارت
در ضمن همه موبایل ها قابلیت OTG رو دارن که میشه حتی هارد اکسترنال رو هم بهش وصل کرد
عزیز شما باید فیلم ها رو روی هارد اکسترنال ذخیره کنید
به فرض شما یه گوشی با 64 گیگ حافظه داخلی و 64 گیگ میکرو SD خریدید چندتا فیلم فول اچ دی توش جا میشه؟ نهایتاً 70 تا 80 فیلم بریزید روگوشی
حافظه داخلی گوشی بیشتر برای برنامه ها و بازی هاست
شما با 128 گیگ احساس کمبود نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من الان یه هارد 2 ترا دارم پر از فیلم و سریال هستش و فقط 100 گیگ خالی داره که اونم به زودی پر میشه
الان فلش و هارد هایی هستن که مستقیم می تونید به گوشی وصل کنید نیازی به کابل OTG هم نیست
دوستان عزیز منظور من از فیلم فیلم سینمایی نیست بلکه منظورم موقع مسافرت خیال ادم از بابت گرفتن فیلم و عکس راحت است و مورد دیگه اینه که من به شخصه گیمهای با کیفیت رو دوست دارم و دوست دارم تو گوشیم پر از بازی باشه!!!!
پاسخ: راهنمایی برای خرید گوشی پرچمدار
بله دقیقا طبق گفته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یه سری از فلش ها و هارد ها هستن که اصلا نیازی به OTG هم نیست برای اتصال به موبایل
نقل قول:
اقا ایمان صحبت های اقای مهدی تا چه حد صحت داره؟!اخه من گوشی میخوام که حتما اینفرارد داشته باشه!!!
رضا جان درباره لاک منطقه ای بنده خبری ندارم و دوستانی که مدل G900F رو دارند تا حالا مشکلاتی که شما گفتین رو نداشتند,
بنده منتظر خبر یکی از دوستان دیگرم که فروشنده اند ببینم ایشون این مشکل رو ندیدند در زمان آپدیت و ...
شما اگه اینفرارد پورت برات مهمه که این امکان در نسخه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] این گوشی هم وجود داره و همین طور ارزان تر است.
نسخه 32 گیگ این گوشی هم وجود داره .:11():
اقا ایمان اخه نسخه اکتا 4g نیست!!!
ضمنا جواب سوالتون رو از فروشندگان بهم برسانید متشکر میشم!!!:1. (23):
خوب دوست من 4G قربونش برم که هنوز ایران تا بیاد باید گوشی رو بندازیش توی سطل آشغال :lol:
ولی خوب این رو بگم که از باند احتمالی که برای 4جی ایران قرار هست ارائه بشه خبر دارید شما؟
من نمی دونم که روی چه فرکانسی قراره ارائه بشه .
این صفحه رو هم ببین که هنوز 4G مشخص نشده . یا من نمی دونم .
| برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] |
LTE 800 / 850 / 900 / 1800 / 1900 / 2100 / 2600 - SM-G900F |
|
LTE 700 / 850 / 1700 / 1800 / 1900 / 2100 / 2600 - SM-G900A |
|
LTE 700 / 850 / 1700 / 1900 / 2100 / 2600 - SM-G900M |
|
LTE 700/850/900/1700/1800/1900/2100/2600 - SM-G900T |
|
|
در مورد خرید G900F باید بگم که باید فروشنده معتبر باشه . :wink:
هر وقت از دوست فروشنده خودتون در مورد نسخه کوالکم سوال کردید جواب رو به من بدهید!!!
رضا جان بنده اگر حرفی می زنم با دلیل و مدرک می زنم و دروغ که ندارم به شما بگم
هدف ما اینجا راهنمایی و کمک هستش و قصد کلاه گذاشتن سر شما رو نداریم
فهمیدن این موضوع هم کار سختی نیست شما تو گوگل سرچ کن Samsung region lock یا samsung galaxy s5 region lock
شما قراره هزینه زیادی بایت گوشی بدید و به نظرم ارزش ریسک کردن نداره بازم تصمیم گیرنده شمایی
اینهایی هم که من می گم فقط به خاطر اینه که پولتون هدر نره. شما فروم های خارجی رو بگردید از این مورد کم نیست که گوشیشون لاک شده حالا خود دانید
این هم دو منبع معتبر که به این مورد اشاره کردن و صدها سایت دیگه که اگه بگردید می بینیدشون
عکس های زیر از جعبه مدل اسنپدراگون هستش که برچسب به این بزرگی سامسونگ زده روش و گفته بیشتر از 5 دقیقه نمی تونید از اپراتوری به جز اپراتورهای اروپا استفاده کنید
در ضمن اگه 4G خیلی براتون مهمه به سراغ برندهای دیگه برید
به هرحال امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشید.
اقا مهدی من فرمایش شما رو قبول دارم ولی من این جور که تحقیق کردم فهمیدیم مدلهای سفارش خاورمیانه یا به اصطلاح رام خاورمیانه مشکل لاک ندارند ولی خوب گارانتی هم ندارند!!! ضمنا اقا ایمان میفرمایند که همچین مشکلی اصلا نیست!! من کلا گیج شدم!!!