پاسخ: راهنمایی برای خرید گوشی پرچمدار
نقل قول:
اقا مهدی من فرمایش شما رو قبول دارم ولی من این جور که تحقیق کردم فهمیدیم مدلهای سفارش خاورمیانه یا به اصطلاح رام خاورمیانه مشکل لاک ندارند ولی خوب گارانتی هم ندارند!!! ضمنا اقا ایمان میفرمایند که همچین مشکلی اصلا نیست!! من کلا گیج شدم!!!
حالا ما توصیه های لازم رو کردیم اگه قصد خرید دارید باید حواستون جمع باشه یه وقت خدایی نکرده دردسر نشه براتون
من در این مورد تحقیق کردم و فهمیدم یه سری از اس 5 های چهار هسته ای هستن که برای منطقه خاورمیانه عرضه میشن
البته این مدلا رامشون امارات و عربستان و اینا هستش و رام ایران ندارن اما زبان فارسی تو گوشی هست
دقت کنید که این مدلا همون برچسب بزرگایی که تو پست 49 گذاشتم رو دارن با این تفاوت که برچسب به زبون عربی هستش
اگر قصد خرید دارید به این برچسب حتماً توجه کنید
البته در اکثر موارد فروشنده ها این برچسب رو می کنن به همین دلیل از جای معتبر بگیرید
یه سوالی از خدمتون داشتم و اون اینه که اگه یه گوشی اس 5 لاک بشه میشه اونو انلاک کرد یا نه؟!منظورم اینکه باید گوشی لاک شده رو بندازیم تو سطل اشغال!!!!!!!!
من نگفتم به هیچ وجه این مشکل وجود نداره رضا جان
دوست بنده هم که فروشنده هستند این موضوع رو گفتن که دوباره براتون میگذارمش
نقل قول:
بله آنلاک فکتوری هست
نه خیالتون راحت
کلا خیالتون راحت آنلاک فکتوری پک عربی میدم خدمتتون که هیچ وقتی لاک نشه
:give_rose:
نقل قول:
یه سوالی از خدمتون داشتم و اون اینه که اگه یه گوشی اس 5 لاک بشه میشه اونو انلاک کرد یا نه؟!منظورم اینکه باید گوشی لاک شده رو بندازیم تو سطل اشغال!!!!!!!!
در این مورد اطلاعی ندارم هر اطلاعاتی هم که در این زمینه داشتم گفتم شما باید از اونهایی که این گوشی رو داشتن بپرسید موفق باشید
نقل قول:
من نگفتم به هیچ وجه این مشکل وجود نداره رضا جان
دوست بنده هم که فروشنده هستند این موضوع رو گفتن که دوباره براتون میگذارمش
:give_rose:
دقیقاً من هم به همین نتیجه رسیدم امیدوارم به جواب سوال هاتون رسیده باشید
نظر شما راجع به گوشی جی 3 چطور هست؟! 4g داره؟! چون با این تفاصیل از گوشی اس 5 ترسیدم!!!
نقل قول:
نظر شما راجع به گوشی جی 3 چطور هست؟! 4g داره؟! چون با این تفاصیل از گوشی اس 5 ترسیدم!!!
جی 2 رو پیشناهاد میکنم
اخه اقا مرصاد من قبلا عرض کردم که جی 2 مشکل کارت حافظه داره!! چرا جی 3 رو تایید نمیکنید؟!!
نقل قول:
اخه اقا مرصاد من قبلا عرض کردم که جی 2 مشکل کارت حافظه داره!! چرا جی 3 رو تایید نمیکنید؟!!
بخاطر صفحش
خیلی باطری میخوره
پس شما چه گوشی پیشنهاد میدین هم 4g باشه و هم کارت حافظه بخوره و هم اینفرارد داشته باشه!!!