Ali.hosseinzadeh13 (07-10-15)
بله یکسال گارانتی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اگر بتونید یک مقدار بیشتر هزینه کنید میتونید پرچمدار Lg g2 روتهیه کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
lمن مقایسه ای که بین گوشی ها کردم میبینم مثلا آنر6 هووای با g3 ال جی تفاوتی نداره فقط سی پی و آنر6 هشت هسته ای هست و اینکه باز از اون طره جی3 صفحه نمایشش ضد خش هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درکل خب خرید آنر6 اقتصادی تر از حتی جی3 هست چه برسه به جی 4
کاربر شهرسختافزار
نظر شخصی من اینه که منوی هر گوشی باگوشی فرق میکنه -شمامنوی Lg رو باهوآویی مقایسه نکنید
Ali.hosseinzadeh13 (07-10-15), M3RS4D 50062 (07-10-15)
کاربر شهرسختافزار
تقریبا دارم به هیمن نتیجه میرسم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرتون با ال جی جی2 چقدر تفاوت دارن در قدرت و سایر مشخصات.میشه لطف کنید بنچمارکاشون یه نگاه کنید نظر بدین
زیاد درگیر بنچمارکها نشید . گوشی در این رنج قدرت کافی برای اجرای همه اپلیکشن ها دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنونم از لطفتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام مطلبی رو یکی از دوستان پیشنهاد داد.ایشون میگه به جای گوشی نو دست دوم تمیز کم کار بگیر.با این پول میشه گوشی خیلی بهتری پیدا کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر میکنم گوشی در حد یک میلیون سیصد رو میشه کم کار و تمیز تو رنج 800 تومن خریدش.شما نظرتون چیه برای این کار؟
چند گزینه پیشنهاد شده برای این کار.
یکی اینکه asend mate 7 نسخه 32 گیگ
یکی honor 6 دو سیم کارت
یکی سونی z2
, و یکی هم ال جی g2 و g3
حالا اگر شما گزینه دیگه به ذهنتون میرسه غیر از اینها معرفی کنید لطفا
گوشی دسته دوم باید ریسکش هم قبول کنید . شرایط نگهداری و ... خیلی از تعمیرکارا طوری گوشی رو باز میکنند که غیر تعمیرکار محال ممکنه بفهمد . من باشم ریسک نمیکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (09-10-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks