بله یکسال گارانتی دارهنقل قول:
ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
بله یکسال گارانتی دارهنقل قول:
ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگر بتونید یک مقدار بیشتر هزینه کنید میتونید پرچمدار Lg g2 روتهیه کنید
lمن مقایسه ای که بین گوشی ها کردم میبینم مثلا آنر6 هووای با g3 ال جی تفاوتی نداره فقط سی پی و آنر6 هشت هسته ای هست و اینکه باز از اون طره جی3 صفحه نمایشش ضد خش هست.نقل قول:
درکل خب خرید آنر6 اقتصادی تر از حتی جی3 هست چه برسه به جی 4
نظر شخصی من اینه که منوی هر گوشی باگوشی فرق میکنه -شمامنوی Lg رو باهوآویی مقایسه نکنید
آنر 6 هوای گوشی خوبی هست . با توجه به مشخصات سخت افزاری قیمت مناسبی هم دارد .
تقریبا دارم به هیمن نتیجه میرسم.نقل قول:
به نظرتون با ال جی جی2 چقدر تفاوت دارن در قدرت و سایر مشخصات.میشه لطف کنید بنچمارکاشون یه نگاه کنید نظر بدین
زیاد درگیر بنچمارکها نشید . گوشی در این رنج قدرت کافی برای اجرای همه اپلیکشن ها دارد .نقل قول:
ممنونم از لطفتوننقل قول:
سلام مطلبی رو یکی از دوستان پیشنهاد داد.ایشون میگه به جای گوشی نو دست دوم تمیز کم کار بگیر.با این پول میشه گوشی خیلی بهتری پیدا کرد.نقل قول:
فکر میکنم گوشی در حد یک میلیون سیصد رو میشه کم کار و تمیز تو رنج 800 تومن خریدش.شما نظرتون چیه برای این کار؟
چند گزینه پیشنهاد شده برای این کار.
یکی اینکه asend mate 7 نسخه 32 گیگ
یکی honor 6 دو سیم کارت
یکی سونی z2
, و یکی هم ال جی g2 و g3
حالا اگر شما گزینه دیگه به ذهنتون میرسه غیر از اینها معرفی کنید لطفا
گوشی دسته دوم باید ریسکش هم قبول کنید . شرایط نگهداری و ... خیلی از تعمیرکارا طوری گوشی رو باز میکنند که غیر تعمیرکار محال ممکنه بفهمد . من باشم ریسک نمیکنم .نقل قول: