پاسخ: مسابقه اوركلاكينگ Gigabyte-1508 و شهر سخت افزار ...
سلام به همه بچه های خوب pcnetworkو یه سلام ویژه خدمت شهریار عزیز.منهم به نوبه خودم خیلی به شما تبریک می گم.وقی این خبر رو شنیدم خیلی خوشحال شدم و به خودم گفتم که واقعا این کار بزرگی هست که از ایران کسی بتونه تو یه مسابقه معتبر و بین المللی رکورد بزنه!!!!شهریار جان از این که تو نستی نام ایران رو بین کشور هایی که هممون می دونیم که چقدر حرفه ای هستن،بالاببری از شما بسیار تشکر می کنم.
همچنین از مهندس عمرانی عزیز هم یه تشکر ویژه دارم که به این مقام مهم پی برد و پشتیبان بچه های آورکلاکینگ شد.امید دارم به اون روزی که کل شرکت های فعال سخت افزاری توایران به ارزش اینجور مقام ها و رتبه پی ببرن و بیش از از گذشته از این جور حرکت ها حمایت کنن.
بازهم به شما و تمام اعضای سایت و بچه های خوب کشورمون تبریک می گم.
همیشه سرافراز ایران،همیشه سربلند ایرانی
شهريار رفيق بهت تبريك ميگم . اميدوارم هميشه خوب باشي
خبر بسیار خوشحال کننده ای هستش...آقا شهریار دمت گرم
امروز رکورد DDR3 هم شکسته شده..
بنظر میاد که اوور کلاکر های خفن کلان از DDR2 دست کشیدن.
چون با یه اعلام مسابقه از گیگابایت،رکورد ها هی داره ارتقاء پیدا می کنه
از MemSet یه اسکرین شات میذاشتی تایمینگ هارو ببینیم.
نقل قول:
خبر بسیار خوشحال کننده ای هستش...آقا شهریار دمت گرم
امروز رکورد DDR3 هم شکسته شده..
بنظر میاد که اوور کلاکر های خفن کلان از DDR2 دست کشیدن.
چون با یه اعلام مسابقه از گیگابایت،رکورد ها هی داره ارتقاء پیدا می کنه
از MemSet یه اسکرین شات میذاشتی تایمینگ هارو ببینیم.
دوست عزیز در ولیدش که مشخصه
880@ 6-10-10-37
شهریار جان خیلی خوشحالم که بلا خره نتایج زحمات و پشتکاری که داشتی رو گرفتی .
انشالله همیشه موفق باشی.
من هم به عنوان عضوی از خانواده پی سی نت این موفقیت رو به شهریار عزیز تبریک میگم امیدوارم همیشه نام ایران رو در رتبه اول دنیا ببینیم !
سپاس از زحمات و تلاش های بی کرانتون :give_rose:
قربانت مجید :11():
نقل قول:
من هم به نوبه خودم تبریک میگم ...... با اینکه مادربوردش مال این حرفها نبود ولی رکورد بسیار خوبی زدید !!!!:1. (38)::1. (38)::1. (38):
:gasp:
دمت گرم . بردي كه توانائي تحمل و رسيدن به ركورد بالاي 1700 رو داشته باشه واقعا معركه هست . فكر ميكنم بايد به گيگابايت تبريك گفت . البته شهريار هم بسيار تلاش كرد . ولي ساختار برد طوري طراحي شده بود كه توانائي اين كار رو داشته است . :11():
رای گیری جدیدی به تاپیک اضافه شد که احتمالا از روز اول Feb دوباره شروع میکنیم در شهر سخت افزار تست گرفتن برای این رکورد . توجه کنید که در این سری نظرسنجی برای همه ی شرکت کننده هاست و محدود به تنها تیم شهر سخت افزار نیست .
آیا به نظر شما رکورد 1800 مگاهرتز به بالا در این سری مسابقات بدست خواهد آمد ؟!
توجه ، بسیار مهم : این فرکانس کشک نیست ! لطفا عزیزان با دقت رای بدید و به هیچ وجهی همانند گذشته تصور نکنید که ما از قبل همچین رکوردی را زدیم چون این رکورد یکم استثنایی هست و ما هم هنوز شروع به تست گرفتن نکردیم :love:
من این سری آری دادم با اینکه اصلا فکرش هم برام سخته که DDR2 بتونه حتی برای چندین ثانیه با 1800 مگاهرتز کار کنه !!! اما با توجه به اینکه 1760 هم غیر معمول بود ولی شد این هم احتمالش کم نیست که زده بشه .
فقط آرزو میکنم اگه کسی این رکورد را میزنه از ایران باشه :1. (21):
خیالات بچه های شهر سخت افزار را بر داشته تا حدودی :دی
همه آری دادند منم آری دادم :دی