پاسخ: مسابقه اوركلاكينگ Gigabyte-1508 و شهر سخت افزار ...
نقل قول:
خیالات بچه های شهر سخت افزار را بر داشته تا حدودی :دی
همه آری دادند منم آری دادم :دی
راستش دوست عزیز امیدوارم که این طور نشه!! یعنی ایران و ایرانی اول بشه تو این مسابقات...:give_rose:
ولی از اونجا که هنوز 10-15 روزی از مسابقات مونده... این امکان وجود داره که رکوردهای جدیدی رو بشه...!!
در روزهای آخر مسابقه داغ تر خواهد شد... و بعید نیست با این حساب 1800 به بالا هم زده بشه...!!
تاکتیک مبارزه این رو می گه که هیچ وقت دستتو واسه رقیبت رو نکن...!!:1. (26):
ولی بازم می گم ایشالا... ایران اول می شه....:11():
با سلام خدمت دوستان عزیز...
در راستای مسابقه گیگابایت و پس از لطفی که جناب حسینی در حق بنده انجام دادن...:11():
امروز ظهر رمها رو تحویل گرفتم و شروع کردم به تست گرفتن...
در گام اول تونستم 1400 رو ولید بگیرم و ثبت کنم...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگر جدول آپدیت بشه به رتبه 27 می رسم...:give_rose:
چند دقیقه پیش هم تونستم 1500 رو ولید بگیرم! ولی از اونجا که با ضریب 3:5 رسیدم سعی می کنم با ضریب 1:2 هم تست کنم تا مشکلات مربوط به ضریب 3:5 رو نداشته باشه...
با سپاس...:1. (21):
(تشکر ویژه از جناب حسینی عزیز...:11():)
نقل قول:
در راستای مسابقه گیگابایت و پس از لطفی که جناب حسینی در حق بنده انجام دادن...:11():
امروز ظهر رمها رو تحویل گرفتم و شروع کردم به تست گرفتن...
در گام اول تونستم 1400 رو ولید بگیرم و ثبت کنم...
اگر جدول آپدیت بشه به رتبه 27 می رسم...:give_rose:
چند دقیقه پیش هم تونستم 1500 رو ولید بگیرم! ولی از اونجا که با ضریب 3:5 رسیدم سعی می کنم با ضریب 1:2 هم تست کنم تا مشکلات مربوط به ضریب 3:5 رو نداشته باشه...
با سپاس...:1. (21):
(تشکر ویژه از جناب حسینی عزیز...:11():)
آفرین علیرضا جان ... :11():
3:5 قبول نیست و در واقع این divider همون 2:3 هست !!! :give_rose:
راستی UD3R rev 1.1 هم امروز به دستم رسید اگه بشه فردا LN2 جور کنم دوباره تست میگیرم چون از نظر تغذیه ولتاژ نسبت به rev 1.1 کمی بهتر عمل میکنه .
نقل قول:
آفرین علیرضا جان ... :11():
3:5 قبول نیست و در واقع این divider همون 2:3 هست !!! :give_rose:
راستی UD3R rev 1.1 هم امروز به دستم رسید اگه بشه فردا LN2 جور کنم دوباره تست میگیرم چون از نظر تغذیه ولتاژ نسبت به rev 1.1 کمی بهتر عمل میکنه .
ممنون آقا شهریار عزیز...:11():
ایشالا... رتبه اول رو نگه می دارین ما هم سعی می کنیم تا اونجا که می شه خودمونو بالا بکشیم...
راستی من علی هستم!!:give_rose:
(مارو با استاد حقدوست اشتباه گرفتین!!!)
عاليه علي جان . به اميد موفقيت همه بچه هاي فروم و ايراني:cool:
آنچه گذشت :
در این پست میخوام یک گزارشی از این مدتی که گذشت بدم ....
بعد از رکوردی که ثبت شد با اورکلاکر های برتر مسابقه تقریبا رابطه خوبی بر قرار کردم که مهم ترین اون ها ارتباط با حسن جدید اندونزیای بود که واقعا اورکلاکر قابلی بود . :wink: بعد از صحبت هایی شد متوجه رکورد نجومی توسط یکی از رقیبان شدم که هر جوری پیش خودم حساب می کردم نمی تونستم اون رکورد را بزنم ( نپرسید رکورد چیه چون گفته جایی رسمی اعلام نکنم ! ) . بعد از صحبت هایی که با حسن شد به این نتیجه رسیدیم که rev 1.1 مادربرد UD3R از نظر تغذیه ولتاژ بهتر هست ! من خودم چون تست نکرده بودم اطلاعی نداشتم ولی با این حال برای اینکه دوباره بخوایم ایران رتبه اول را داشته باشه با شرکت آواژنگ صحبت شد و جای تشکر داره که این شرکت با فاصله دو روز بعد از صحبت من برد را برایم ارسال کردند ! من شروع کردم تست های اولیه را با CPU E5200 روی مادربرد خودم یعنی DFI Lanparty DK P45 T2RS-Plus که از نظر امکانات اورکلاکینگ رم برد ضعیف تری نسبت اون برد گیگا به حساب میاد ، تست کردن . اما متوجه شدم که ماژول ها آسیب دیدند ! با ولتاژ بالا دادم و سیستم بوت شد ! رم ها قابل استفاده هستند اما این طوری که به نظر میاد کمی آسیب دیدند سر تست قبلی . با شرکت آواژنگ صحبت کردم که در صورتی که رم های Team Xtreme 1300 Mhz ایران یا دبی هست تهیه بشه که با تلاش فراوان آواژنگ ولی متاسفانه این رم ها نه در ایران نه در دبی پیدا نشد که نشد :1. (28): ( این رم ها قطعا بهترین رم ها برای این کار هستند ! ) .
به هر حال با توجه به مشکلات پاور سیستم و رم ها نرفتم دنبال LN2 و تستی گرفته نشده تا به امروز . البته دوستان عزیزی مثل علی ( Olesius ) دارند تست میگیرند که اگه بشه سعی میکنم ایشون نیز جزو چند نفر اول باشند و بتونیم حداقل از ایران دو نفر در این مسابقه باشند .
نیاز هایی که الان اصفهان داریم برای اینکار نداشتن یک پردازنده E8XXX هست که سعی میکنم از یکی از دوستان حالا یا امیر علی عزیز ( The Game ) بگیرم یا شاید با بچه های دریا کامپیوتر باهم تست گرفتیم . رم ها را امروز دوباره SPD ایشون را ادیت کردم با Performance کمتر کمی اوضاعش بهتره . به هر حال توی همین چند روزه با نیتروژن مایع یا یخ خشک دوباره شروع میکنم تست گرفتن و امیدوارم که بشه یک رکورد آبرومند برای کشور عزیزمون و شهر سخت افزار بدست آورد . :1. (21):
به امید موفقیت عزیزان ایرانی به خصوص بچه های شهر سخت افزار :give_rose:
عذر می خوام اگر نمی تونم بیشتر بیام! می شه گفت که فرصت کمی مونده و منم تمام وقت دارم رو سیستم کار می کنم... اگر بگم روزی 18 ساعت! اغراق نکردم... :give_rose:
بهر حال به این نتیجه رسیدم که چیپ رمهای بنده مشکل اساسی دارن! حتی با یخ هم نتیجه ای حاصل نشد...
شاید حسنی که داشت این بود که بیشتر با گزینه های این بورد کار کردم...
بعد از تماسی که با "جناب حیدری" گرفته شد و اعلام حمایت ایشون... مقدمات کار با یخ خشک فراهم شده و تا فردا یخ خشک هم می رسه... و از طرفی هم به دنبال رمهایی با چیپ میکرون می گردم...
چند مدل خاص سراغ دارم ولی متاسفانه مشکل اساسی اینجاست که کم یاب شدند... و مدل مد نظر پیدا نمی شه...!!!
بهر حال امروز که 10 فوریه هست تقریبا 4-5 روز فرصت باقی مونده که سعی می کنم فرصتی رو از دست ندم... البته اگه فردا رمها پیدا شه و دستم برسه واقعا عالی میشه...!!
فقط دوستان فرصت مسابقه تا پایان روز 15فوریه خواهد بود...؟؟ اگر ساعت پایان مسابقه رو هم لطف کنین ممنون می شم...
بالاخره تا دقیقه 90 فرصت هست!!:love:
با سپاس...:11():
نقل قول:
عذر می خوام اگر نمی تونم بیشتر بیام! می شه گفت که فرصت کمی مونده و منم تمام وقت دارم رو سیستم کار می کنم... اگر بگم روزی 18 ساعت! اغراق نکردم... :give_rose:
بهر حال به این نتیجه رسیدم که چیپ رمهای بنده مشکل اساسی دارن! حتی با یخ هم نتیجه ای حاصل نشد...
شاید حسنی که داشت این بود که بیشتر با گزینه های این بورد کار کردم...
بعد از تماسی که با "جناب حیدری" گرفته شد و اعلام حمایت ایشون... مقدمات کار با یخ خشک فراهم شده و تا فردا یخ خشک هم می رسه... و از طرفی هم به دنبال رمهایی با چیپ میکرون می گردم...
چند مدل خاص سراغ دارم ولی متاسفانه مشکل اساسی اینجاست که کم یاب شدند... و مدل مد نظر پیدا نمی شه...!!!
بهر حال امروز که 10 فوریه هست تقریبا 4-5 روز فرصت باقی مونده که سعی می کنم فرصتی رو از دست ندم... البته اگه فردا رمها پیدا شه و دستم برسه واقعا عالی میشه...!!
فقط دوستان فرصت مسابقه تا پایان روز 15فوریه خواهد بود...؟؟ اگر ساعت پایان مسابقه رو هم لطف کنین ممنون می شم...
بالاخره تا دقیقه 90 فرصت هست!!:love:
با سپاس...:11():
عزیز شما تلاشت را بکن روز 14 فبریه اگر رکورد مورد نظرت را نتونستی بهش برسی یک خبر به من بده . :love: ( قطعا ایران باید بیش از یک نماینده جزو ده نفر اول داشته باشه !)
با سلام...
امروز بالاخره یخ خشک دستم رسید و تونستم با آزادی بیشتری (بدون نگرانی از آسیب دیدن رمها) با سیستم کار کنم...!! ولتاژ 3.04 رو هم بالاخره رویت شد...!!:wink:
تقریبا 3 ساعت رو سیستم بودم! یه 3-4 باری کانتینر کاغذی که واسه رمها درست کرده بودم رو پر کردم...
ولی...
دریغ از 1فرکانس بیشتر... رو هر2تا ضریب هم تست کردم! بدجوری حال گیری شد...
خستگی راهی که واسه آوردنش رفته بودم (15-20 کیلومتر خارج از شهر!) تو تنم موند...:1. (28):
بهر حال فردا صبح رمهای A.DATA می رسن دستم... امیدوارم اونا دیگه مثل این رمها رو 1500 قفل نکنن...!!!!!!!!!
با سپاس...
مشكل به دليل نبودن رم خوب هست . csx diablo هم رم خوبيه . من يك دونه سينك رم عالي دارم . اگر دوستان لازم دارند بگوئيد براتون بفرستم .