ممنون از عزیزانی که تبریک گفتند :1. (21):
یک گزارش تقریبا کامل داره نوشته میشه و امروز یا فردا منتشر میشه .
موفق باشید
شهریار :love:
Printable View
ممنون از عزیزانی که تبریک گفتند :1. (21):
یک گزارش تقریبا کامل داره نوشته میشه و امروز یا فردا منتشر میشه .
موفق باشید
شهریار :love:
گزارش کامل مسابقه و جزئیات بیشتر در شهر سخت افزار :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تبریک میگم به همه ایرانیان به خصوص بچه های شهر سخت افزار :party:
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
شهریار عزیز؛
سلام،
تبریک ویژه بنده را بابت این افتخار معظم پذیرا باشید. امیدوارم که در تمامی مراحل زندگی و علی الخصوص تحصیلاتتان موفق و سربلند باشید.
با پاس قدردانی از این تلاش و کوشش شما در جهت مفتخر نمودن ایرانیان عزیز ، از طرف شرکت آینده سیما "GREEN" یک دستگاه پاور GP885B (به ارزش تقریبی 160.000 تومان) به شما تقدیم می گردد. باشد که این هدیه نا قابل در قبال کسب این افتخار، مشوق شما در کسب نتایج ماندگار آتی باشد.
:1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10):
با تقدیم احترام
سلام به جناب آقای عمرانی عزیز :11():نقل قول:
واقعا شرمنده کردید آقای عمرانی بسیار سپاس گزارم و امیدوارم بتونیم با بچه های شهر سخت افزار در مسابقات آینده هم رتبه بیاریم . :1. (21):
با تشکر فراوان از شما
شهریار :give_rose:
من هم به نوبه خودم تبریک میگم ...... با اینکه مادربوردش مال این حرفها نبود ولی رکورد بسیار خوبی زدید !!!!:1. (38)::1. (38)::1. (38):
نقل قول:مبارک باشهنقل قول:
:11()::11()::11()::11()::11()::11()::1. (10)::1. (10)::1. (10)::1. (10)::merci::give_rose:
دوباره برای چندمین بار بازم تبریک می گم...:11()::11()::11():
امیدوارم این موفقیت آغازی باشد برای شروع فعالیت تیم شهر سخت افزار در مسابقات رسمی و متعاقبا کسب افتخارات بیشتر برای کشور عزیزمون ایران...
با سپاس...:1. (21):
سلام :
سربلند باشید !
من هم این موفقیت بزرگ رو به شهریار عزیز و تمامی دوستان تبریک عرض می کنم ... :1. (10):
مهندس عمرانی هم کار کرد که یادش هرچه بیشتر در ذهن ها بماند :11():
من که تو این چند روز قطع و وصل می شدم از زندگی ! امروز بلاخر تونستم چند ساعت بخوابم !
به عبارتی نبودم ! وگرنه زودتر این موفقیت رو تیریک می گفتم ...
ماشاا...
به به
احسنت
واقعا باعث سرافرازی همه ما و ایرانی ها شدین
با چه اختلافی خوبی هم اول شدی
از آقای عمرانی هم تشکر برای هدیه عالیشون
امیدوارم کسانی که نام ایران رو مطرح میکنن بیشتر بشن و موفق تر باشن
اونایی هم که دست یاری و تشویق میدن بهشون موفق باشن و بیشتر بشن
شهریار جان تبریک میگم این عنوان رو به جنابعالی که نام ایران باری دگر در مراتب بالا نمایان شد . :11()::11():
سپاس ویژه دارم از جناب مهندس عمرانی عزیز که با این کارشون روحیه رو در انجمن باور کردند . :11():
با تشکر و قدردانی
مهدی :1. (23):