من گمان نمیکنم بتونید رکورد بزنید چون بالاخره اون هایی هم که اون رکورد را زدند توی یک مسابقه حرفه ای مثل GOOC شرکت داشتند با این وجود برای تقویت روحیه تیم گزینه آری را زدم :1. (38):
Printable View
من گمان نمیکنم بتونید رکورد بزنید چون بالاخره اون هایی هم که اون رکورد را زدند توی یک مسابقه حرفه ای مثل GOOC شرکت داشتند با این وجود برای تقویت روحیه تیم گزینه آری را زدم :1. (38):
سلام
واقعا عالیه ... تبریک می گم. رکرد بسیار خوبی بدست آوردین.
ای کاش بیشتر راجع به تمرینات و تجربیات خود توضیح می ددین. یا چند تا عکس قرار می دادین.
آیا تیم دیگری هم از ایران شرکت کرده؟ از دوستانم شنیدم که یک تیم دیگر هم در حال تمرین و ثبت رکورد است. از دوستانی که خبر دارند خواهش می کنم جواب بدن.
فکر می کنم مادربرد EP45-UD3R مادربرد خوبی برای اورکلاک باشه. دو نفر اول با این مادربرد رکورد زدن. راجع به حافظه هم فکر می کنم بهتر باشه با حافظه های یکی از چند تا تیم برتر امتحان کنید.
تمرینات که والا تیم تهران که چون از شهر های مختلف جمع میشدند زیاد فرصت تمرین نداشتند و کلا در یک روز امتحان کردند . ولی اصفهان وقت کمی بیشتر بود و رم های خوبی هم داشتیم برای تست که نتایج کار هم خوب در اومد .نقل قول:
تیم دیگه ای هم والا اطلاع ندارم ولی فوق العاده خوشحال میشم اگه بدونم چه تیم دیگه ای از ایران قراره شرکت کنه ؟ :11(): پیشاپیش براشون آرزوی موفقیت میکنم .
حافظه هم عرض کردم در پست قبلی رم هامون خیلی عالیه تنها چیزی که میتونه بهتر باشه مادربرد Team Xtreme 1300 مگاهرتز هست که Hicookie اون رکورد نجومیه 1780 CL5 را باهاش زده ! :1. (27):
گزارش هم دارم آماده میکنم تا چند دقیقه دیگه شروع میکنم عکس ها را بگذارم ... :give_rose:
سلام
مرسی. واقعا عالیه.
1780!!!!!
می دونی چجوری به این رکورد رسیده؟
آنچه گذشت ...
ما از همون روز اول در خواست 2 مادربرد UD3R کردیم که متاسفانه موافقت نشد باهاش ! :1. (28): اما به یاری بچه های تهران و بهادر عزیز که مادربرد را گرفت و فرستاد اصفهان هم ما رنگ این مادربرد را دیدیم :1. (38): روز اول با رکورد فوق العاده 1200 مگاهرتز ! :1. (38): کار به اتمام رسید تا اینکه تمرینات شد و طی دو روز تونستیم 1600 مگاهرتز با Divider 3:5 را حاصل کنیم که بعد از ثبت Buggy بودن این Divider را متوجه شدم و فهمیدم ای بابا رکورد 1441 هست ! اون وقت دیگه شب بود و فرصت تست دیگه ای نبود اما طبق صحبت هایی که با آواژنگ شده بود ما حق استفاده از Xtreme Cooling را نداشتیم و در نتیجه اون شب رکورد 1441 با یک فن دلتای فوق العاده قدرتمند حاصل شد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با این وجود میتونید رکورد 1441 مگاهرتز را در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]مشاهده کنید که رکورد 22 ام جهان هست .
نکته ای که در خنک سازی اون شب استفاده شد و خیلی مفید واقع شد این بود که با توجه به دور فوق العاده بالای این فن ، فن را طوری جاسازی کردیم که خالی سازی MCH را هم انجام بده + فنی که بین دو قسمت IFX-14 استفاده شده را هم به طرف MCH قرار دادیم چون ولتاژ هایی که اعمال میشد فوق العاده بالا بود . :1. (23):
فردا صبح سرحال نشستیم سرش و این سری خوشبختانه با Divider 1:2 تست گرفتیم که به نتیجه ای جالب دست یافتیم ! که برای اون نظرسنجی را گذاشتیم !
این نتیجه را به زودی قرار میدیم ( به دلایلی کمی تاخیر ایجاد میکنیم برای ثبت رکورد های بعدی ) ...
همچنان ادامه دارد ... :give_rose:
عزیزم من با HiCookie زیاد صحبت دارم اولا که بی شوخی بگم ایشون از بنده توی اورکلاکینگ رم بالاتر هست و اگه اشتباه نکنم توی بخش اورکلاکینگ شرکت گیگابایت تایوان کار میکنند ! در نتیجه جزو مسابقه نیستند ! :lol:نقل قول:
دوما هم انتظار نباید داشت که HiCookie حتی تنظیماتش را در اختیار من یا دیگران قرار بده :give_rose:
واقعا خسته نباشید می گم به بچه های تیم و شما آقا شهریار عزیز...:11():
به عنوان عضو کوچیکی از تیم 2 تا پیشنهاد کوچیک دارم که اگه انجام بدین فکر می کنم خیلی رو نتیجه کار تاثیر بذاره و به رکوردهای بالایی بتونین برسین...
در قدم اول فنهای کوچیک بلبرینگی با دور بالا خیلی کمک می کنه به خنک شدن رمها... افزایش این تعداد به 2 یا 3 فن می تونه مفید باشه...
و مهم ترین اقدام برای اینکه یه رکورد عالی بزنین!! استفاده از سرمای شبونه هست! درسته گفتن از اکستریم کولینگ استفاده نکنید ولی نگفتن که از هوای سرد هم استفاده نکنید...!!! :lol:
هوای سرد در پایداری کل سیستم و بخصوص خنک شدن رمها تاثیر خیلی بالایی داره... :great:
فقط کافیه یه میز جلو پنجره اتاق بذارین و سیستم رو جلو پنجره رو میز سر هم کنید و پنجره رو تا آخر باز کنید و 1ساعت بذارین همون جور بمونه و از اتاق برین بیرون...
ساعت 11-12 شب بهترین زمان برای شروع این کاره! بعد از یک ساعت با پوشش مناسب! برین تو اتاق و شروع کنید به رکورد زدن...!! :love:
مطمئن باشین 1508 که هیچی رکورد بالاتری هم می تونین بزنین... :1. (38):
بهترین زمان کار کردن رو سیستم هم 2 نصفه شبه!! دمای هوا به شدت پایین میاد...
با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز واعضای تیم...:11():
ایشالا... شیرینی اعزام دوستان به مسابقات رو بخوریم... :1. (21):
پاورقی:
چرا از پاور 20 پین استفاده می کنین...؟؟ دلیل خاصی داره؟؟
رکورد این بابا تایوانی که میگین رکورد چندم دنیا میشه؟ منظورم جدایی از مسابقه DDR2 گیگابایت است.
ممنون عزیزم . :love:نقل قول:
عرضم به حضورت که اون فنی که توی عکس هم میبینی Ball bearing ای هست و دورش هم در حدی بالاست که من برای تست ها از گوشی استفاده میکنم ! :1. (38):
در مورد پاور هم خیر این یک پاور 500W شرکت توسن سیستم هست به قیمت 10 هزار تومن که روی سیستم بنده هست ! دلیل خاصی هم نداره اگه 24 پین باشه بهره ولی بنده 20 پین دارم . :11():
در اون قسمت ادامه دارد نحوه ی خنک سازی سیستم در فردای اون شبی که با Air تست شد هست که به زودی قرار میدم . :give_rose:
رکورد جهانی هست عزیزم :give_rose:نقل قول:
راستی اون تیم دیگه را اطلاع ندارید چه تیمی هستند ؟ چون برام جالب شده :11():