آنچه گذشت :
در این پست میخوام یک گزارشی از این مدتی که گذشت بدم ....
بعد از رکوردی که ثبت شد با اورکلاکر های برتر مسابقه تقریبا رابطه خوبی بر قرار کردم که مهم ترین اون ها ارتباط با حسن جدید اندونزیای بود که واقعا اورکلاکر قابلی بود . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعد از صحبت هایی شد متوجه رکورد نجومی توسط یکی از رقیبان شدم که هر جوری پیش خودم حساب می کردم نمی تونستم اون رکورد را بزنم ( نپرسید رکورد چیه چون گفته جایی رسمی اعلام نکنم ! ) . بعد از صحبت هایی که با حسن شد به این نتیجه رسیدیم که rev 1.1 مادربرد UD3R از نظر تغذیه ولتاژ بهتر هست ! من خودم چون تست نکرده بودم اطلاعی نداشتم ولی با این حال برای اینکه دوباره بخوایم ایران رتبه اول را داشته باشه با شرکت آواژنگ صحبت شد و جای تشکر داره که این شرکت با فاصله دو روز بعد از صحبت من برد را برایم ارسال کردند ! من شروع کردم تست های اولیه را با CPU E5200 روی مادربرد خودم یعنی DFI Lanparty DK P45 T2RS-Plus که از نظر امکانات اورکلاکینگ رم برد ضعیف تری نسبت اون برد گیگا به حساب میاد ، تست کردن . اما متوجه شدم که ماژول ها آسیب دیدند ! با ولتاژ بالا دادم و سیستم بوت شد ! رم ها قابل استفاده هستند اما این طوری که به نظر میاد کمی آسیب دیدند سر تست قبلی . با شرکت آواژنگ صحبت کردم که در صورتی که رم های Team Xtreme 1300 Mhz ایران یا دبی هست تهیه بشه که با تلاش فراوان آواژنگ ولی متاسفانه این رم ها نه در ایران نه در دبی پیدا نشد که نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( این رم ها قطعا بهترین رم ها برای این کار هستند ! ) .
به هر حال با توجه به مشکلات پاور سیستم و رم ها نرفتم دنبال LN2 و تستی گرفته نشده تا به امروز . البته دوستان عزیزی مثل علی ( Olesius ) دارند تست میگیرند که اگه بشه سعی میکنم ایشون نیز جزو چند نفر اول باشند و بتونیم حداقل از ایران دو نفر در این مسابقه باشند .
نیاز هایی که الان اصفهان داریم برای اینکار نداشتن یک پردازنده E8XXX هست که سعی میکنم از یکی از دوستان حالا یا امیر علی عزیز ( The Game ) بگیرم یا شاید با بچه های دریا کامپیوتر باهم تست گرفتیم . رم ها را امروز دوباره SPD ایشون را ادیت کردم با Performance کمتر کمی اوضاعش بهتره . به هر حال توی همین چند روزه با نیتروژن مایع یا یخ خشک دوباره شروع میکنم تست گرفتن و امیدوارم که بشه یک رکورد آبرومند برای کشور عزیزمون و شهر سخت افزار بدست آورد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به امید موفقیت عزیزان ایرانی به خصوص بچه های شهر سخت افزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks