شهريار واقعا عاليه . ممنون خوشحالم كردي با اين ركورد . دستم انگار خوب بوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آری
خیر
شهريار واقعا عاليه . ممنون خوشحالم كردي با اين ركورد . دستم انگار خوب بوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
कभी हार
الان چند دقیقه هست که از بیرون اومدم و سایت گیگابایت را نگاه کردم بالاخره انتظار به اتمام رسید و برنده را اعلام کردند !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تبریک میگم . من برم نهار بر میگردم گزارش کامل مینویسم با این حال برای اینکه خبر داغ هست اینجا را بخونید :
http://www.gigabyte.com.tw/News/Moth...px?NewsID=1430
فعلا ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
ALIRE7A (21-02-09), AMD>INTEL (22-02-09), CROSSHAIR (25-02-09), D J V A H I D (21-02-09), Dark Devil (21-02-09), Extreme (21-02-09), Labyrinth (21-02-09), M A H R A D (24-02-09), Mahdi_Moosavi (22-02-09), Moein (25-02-09), Musketeer™ Pro (21-02-09), Olesius (21-02-09), sAsAn.K (23-02-09), Stream (21-02-09), vandelin (12-07-09)
HWBOT Crew
تبریک تبریک و تبریک...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر می کنم این اولین باری هست که یه رکورد جهانی به نام ایران وایرانی ثبت می شه...
امیدوارم این موفقیت ها برای برای شما دوست عزیز و کشور عزیزمون ادامه داشته باشه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Extreme (21-02-09), Musketeer™ Pro (21-02-09), Shahryar (21-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
بابا ایییییول !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Extreme (21-02-09), Mehdi_Full (21-02-09), Shahryar (21-02-09)
خبر را خواندم
منم تبریک میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar (21-02-09)
من هم باز (( برای دفعه ی دوم )) تبریک می گم
Shahryar (21-02-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
تبریک ، تبریک ، تبریک ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ماشاالله شهریار ! ماشاالله SSA OC Team !
.
.
....
......
کاربر شهرسختافزار
سلام
من هم تبریک میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی جالبه که اسم شهریار عزیز بالاتر از اسم کسی مثل YoungPro دارنده رکورد جهانی FSB در دنیا قرار گرفته. واقعا باعث افتخارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من این میتونه شروعی باشه برای ایرانیها در جامعه اورکلاکینگ دنیا!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی زحمت کشیده شده و واقعا جای قدردانی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Shahryar (22-02-09)
شهريار جان واقعا عالي بود . اميدوارم با شركت در مسابقات جهاني اونجا هم برنده بشي . اين برد نشون داد كه بچه هاي ايراني با امكانات كم چه كارها ميكنند . اميدوارم هميشه موفق باشي .
واقعا عالي بود .
Shahryar (22-02-09)
منم تبریک میگم
فعلآ 1st Prize – USD $1,500 Cash ماله توِئه مبارکت باشه
آخرین ویرایش توسط Game در تاریخ 22-02-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks