Moein (06-12-09)
به خسته نباشم! :دی
من دیگه 640 رو دم دست ندارم. اگر شد یه سی پی یو، برم از جایی قرض بگیرم حتما تست می گیرم.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
Moein (06-12-09)
منم اومدم ثواب کنم کباب کردم :D
مین رو زدم سوزوندم
احتمالا NB سوخت بر اثر ولتاژ یک کوچولو بالا :D
Moein (06-12-09)
پس کجایید !!!
ایران که داره کم کم میره انتهای لیست !!!
من تلاشمو کرم مینمو سوزوندم :D
Moein (06-12-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vb_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز دلیل این هم که در پست اول شهریار گفت قصد شرکت نداشتیم همین موضوع بود اما همین که در یک استیج تونستیم اول بشیم به اندازه کافی کافی بود اون هم با اختلاف زیاد !!!!
دوستان هم هر تلاشی می کنند واقعا جای قدر دانی داره و باید ازشون تشکر کرد این نشون می ده Team SSA دوباره به همبستگی رسیده و اغازی دوباره رو شروع کرده و این رو باید متشکر از دوستان بود در جهت هماهنگی و کنار گذاشتن سو تفاهم ها!
با تشکر فراوان از تمامی دوستان که برای بالا بردن اسم ایران تلاش می کنند
SSA MEMBER
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 07-12-09 انجام شده است
New Season
|
دوستان یه سی پی یو جور کردم ...
اما یکم زیاد زیر خاکی هستش.
اما خوب اور شده!
http://hwbot.org/listResults.do?cpuM...true&limit=100
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اونجایی که واقعا این اصل هستش (می تونید میدن چینا رو توی عکس ببینید) بهتون فرکانس بالای 5 رو قول می دم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5.6 رو cpu-z گرفتن با ایر !
http://hwbot.org/compare.do?resultId=764243
البته comando بوده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز عصر تست خواهم گرفت. البته بدون ht
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
دوستان سلام
از اونجایی که celeron 360 به دلوکس نخورد! مجبور شدم برم یکم خرج بکنم و یکی رو خریدم (celeron 440 و celeron 450)و یکی هم از خود مغازه با هزار توصیف از اور کلاک از مغازه دار گرفتم برای تست. وبرای این که قرار بود اون یکی قرضیه سریعتر بر گردونم تست گرفتم و بر گردوندم.(که البته نیتیجه هم ثبت کردم.)
اما مونده با 450 تست بزنم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سینوهه
دوستان عزيز هر كاري مي كنيد سريعتر اقدام كنيد كه زمان زيادي نداريم مرحله بعد هم نمي دونم دوستان آمادگي دارند كسي سيستم بر پايه Lynnfield داره آيا !!!! كه بتونه جنگجويانه به مقابله حريفان قدر برود؟
Going To Change New HardWare Soon
سلام!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر آقا علی یا هر کس دیگری cpu تک هسته ای داره قرض بده تا اور کنم(خودم 2 تا 541 دارم اما 2 تاش تا 1.4 بیشتر بالا نمی آد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از ظهر ارم می رم دنبال نیترو!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
دوستان این مرحله که قطعه خوبی برای تست گرفتن نداریم
مرحله بعد هم که دعا کنید بزرگان شرکت نکنند چون !! دیگه معلوم نیست که ما چندوم میشیم
این هم اطلاعات مرحله بعدی
3Dmark 2001
Limitations:
- Please attach a picture of your overclocking rig.
- Use the background image provided on the HWBOT forums
- Note: subtest details MUST be visible
New Season
سلام
چرا همه در ضمینه cpu کار میکنن
تستهایی مثل 3dmark06 ,vantage خیلی جامع تره و همه قطعات pc رو شامل میشه
من چند 2 روزه میخام یه تست خوب تو vantage بگیرم اما نمیشد
چون همه فنهام استوک هستش کیسم هم خیلی کلنگه خلاصه دما خیلی بالا بود
دیشب 2 نصف شب با خانه بچه ها رفتیم پشت بوم (منظورم کامپیوترمه) تا از خنکی هوا استفاده کنم
چند تست گرفتم و بعد از 1.5 ساعت با خوشحالی اومدم پایین
رفتم تو سایت HWBOT.org دپرس شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خداییش خیلی شاخ هستن
آخرین ویرایش توسط rez در تاریخ 11-12-09 انجام شده است
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks