عضو VIP شهرسختافزار
این پست رو ملاحضه کنید . قبلا توضیح دادم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
عضو VIP شهرسختافزار
اسم 3 ایرانی در LORD OF OVERCLOCKING 2009 در هفته دوم جز 15 نفر برتر اسیا
این افتخاره دیگریست که شهر سخت افزار برای کشورمان ایران بدست اورد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
HWBOT Crew
معین جان نفر سوم کی هست...؟؟
آقا شهریار هست با وحید جان... نفر سوم با اسم ثبت نشده...؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
vandelin (06-06-09)
عضو VIP شهرسختافزار
من چند اشتباه کردم یک اینکه 4 تا ایرانیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-2-SHAHRYAR_NEO-BARN
3-VIVID
4-HIWA
به راحتی می تونیم ثبت کنیم اما چون سریال ولید یکی بیشتر نداریم نمی تونیم شهریار و من جدا باشیم
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 06-06-09 انجام شده است
New Season
कभी हार
دوستان تبریک میگم تا امروز نگفتیم چون تردید داشتیم که بتونیم پردازنده مورد نظر را بگیریم یا خیر . امروز خبر رسید که پردازنده گرفته شده و تا چند روز دیگه ایران خواهد بود !
با تشکر از جناب آقای عمرانی که در نمایشگاه Computex دیروز پردازنده را از فرد مورد نظر گرفتند . پردازنده مورد نظر W3540 دست چین شده توسط AndreYang هست ! قطعاً به خوبی پردازنده خودش نیست ولی نباید پردازنده بدی باشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظر باشید تا چند روز دیگه اگه خدا بخواد با بچه ها یک کار هایی صورت میدیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
عضو VIP شهرسختافزار
واقعا تبریک میگم شهریار جان امیدوارم بتونید رکورد های خوبی رو ثبت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به امید بهترینها برای تیم شهر سخت افزار ایران . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
|
|
بسیار عالی...
شهریار کارت تموم شد این W3540 رو بفرست بیاد اینجا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد خوب موجوده (ASUS P6T6 WS Revolution) کارت گرافیک هم جور می کنیم!
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
دوستان من چند تا سریال دارم که با همشون Valid میگیرم؟! یعنی توی سایت Futuremark ثبت میکنم و بعد داخل HWbot ! منظور شما دقیقا از سریال معتبر چی هست؟!
با تشکر
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اگه بتونی لینک orb ّبگیری بعد هم لینک public کنی سریال هایی که دارید قابل استفاده هستند ربطی به hwbot نداره
New Season
.D3VIL. (07-06-09)
عضو VIP شهرسختافزار
ارمان جان مادربوردش هم داره جور میشه ما DFI رو داریم اما اگه به اتمام مسابقات نخوره ایشا ا... EVGA CLASSIFIED 760 هم می تونیم سفارش بدیم که بیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمننا ما خیلی به اقای عمرانی زحمت دادیم و ایشون رو اذیت کردیم ایشون هم از لحاظ پاور و هم از لحاظ کارت گرافیک ما رو ساپورت کردند و ایشا ا.. روز 2شنبه هفته دیگه که برای تست دور هم جمع میشیم اگه اتفاق خاصی نیوفته بتونیم رکورد ها رو بزنیم و از خجالتشون در بیایم
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks