برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] پست رو ملاحضه کنید . قبلا توضیح دادم .نقل قول:
Printable View
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] پست رو ملاحضه کنید . قبلا توضیح دادم .نقل قول:
اسم 3 ایرانی در LORD OF OVERCLOCKING 2009 در هفته دوم جز 15 نفر برتر اسیا
این افتخاره دیگریست که شهر سخت افزار برای کشورمان ایران بدست اورد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
معین جان نفر سوم کی هست...؟؟
آقا شهریار هست با وحید جان... نفر سوم با اسم ثبت نشده...؟؟
:11():
من چند اشتباه کردم یک اینکه 4 تا ایرانینقل قول:
1-2-SHAHRYAR_NEO-BARN
3-VIVID
4-HIWA
به راحتی می تونیم ثبت کنیم اما چون سریال ولید یکی بیشتر نداریم نمی تونیم شهریار و من جدا باشیم
دوستان تبریک میگم تا امروز نگفتیم چون تردید داشتیم که بتونیم پردازنده مورد نظر را بگیریم یا خیر . امروز خبر رسید که پردازنده گرفته شده و تا چند روز دیگه ایران خواهد بود !
با تشکر از جناب آقای عمرانی که در نمایشگاه Computex دیروز پردازنده را از فرد مورد نظر گرفتند . پردازنده مورد نظر W3540 دست چین شده توسط AndreYang هست ! قطعاً به خوبی پردازنده خودش نیست ولی نباید پردازنده بدی باشه ! :1. (21):
منتظر باشید تا چند روز دیگه اگه خدا بخواد با بچه ها یک کار هایی صورت میدیم . :give_rose:
واقعا تبریک میگم شهریار جان امیدوارم بتونید رکورد های خوبی رو ثبت کنید .نقل قول:
به امید بهترینها برای تیم شهر سخت افزار ایران . :11():
بسیار عالی...
شهریار کارت تموم شد این W3540 رو بفرست بیاد اینجا :1~@$S:
مادربرد خوب موجوده (ASUS P6T6 WS Revolution) کارت گرافیک هم جور می کنیم!
دوستان من چند تا سریال دارم که با همشون Valid میگیرم؟! یعنی توی سایت Futuremark ثبت میکنم و بعد داخل HWbot ! منظور شما دقیقا از سریال معتبر چی هست؟!
با تشکر
نقل قول:
شما اگه بتونی لینک orb ّبگیری بعد هم لینک public کنی سریال هایی که دارید قابل استفاده هستند ربطی به hwbot نداره
ارمان جان مادربوردش هم داره جور میشه ما DFI رو داریم اما اگه به اتمام مسابقات نخوره ایشا ا... EVGA CLASSIFIED 760 هم می تونیم سفارش بدیم که بیادنقل قول:
ضمننا ما خیلی به اقای عمرانی زحمت دادیم و ایشون رو اذیت کردیم ایشون هم از لحاظ پاور و هم از لحاظ کارت گرافیک ما رو ساپورت کردند و ایشا ا.. روز 2شنبه هفته دیگه که برای تست دور هم جمع میشیم اگه اتفاق خاصی نیوفته بتونیم رکورد ها رو بزنیم و از خجالتشون در بیایم