پاسخ: مسابقه آنلاین Futuremark - Lord Of OverClocking
نقل قول:
شهریار عزیز یک توضیحی میدی در مورد اینکه چطوری میتونم آپ کنم یک مقدار سردرگم شدم
CPU Score 6553
SM 3.0 Score 11881
SM 2.0 Score 9350
24281 3DMarks
اگر منظور همون ORB هست که من عضو هستم و تمام تستهای من در باکس اونجا موجود هست فکر میکنم همین باشه الان در لیست رفتم اما خوب دیگه فقط چشم امید داریم:whistle:
.
تنها کار لازم اینه که شما ولید بگیرید و ولیدی که گرفتید رو public کنید و چند ساعتی منتظر بمونید تا جدول اپ دیت بشه و اگه اسکور جز 15 تا اول باشه نمایش داده می شه :11():
مشکل دیگه از کجاست ؟!؟
مشکل نیست فقط مشکل اینه که رکورد من به رده 15 نفر نمیرسه که این هم که مشکلی نیست :whistle:
نقل قول:
مشکل نیست فقط مشکل اینه که رکورد من به رده 15 نفر نمیرسه که این هم که مشکلی نیست :whistle:
مگه چه اسکوری می گیری کار های ساده که گفتم رو کردی اگه انجام داده باشی به راحتی نفر 15 رو گرفتی اگه هم می بینی که نمی شه برسی بش اشکال نداره یه توک پا بیا اصفهان (البته این هفته که میاد نه هفته بعدش) تا تمام رکورد ها رو باش بزنیم :دی
نقل قول:
مهدی جان اگه بگیم که نمی شه :دی اما تا به حال یکی از دوستان از این قطعات خبر دارند شهریار و نیما
در مورد رم هم به دلیل نداشتن رم triple (اخه OCZ ها دست یکی از بچه هاست قراره بخره ازم :دی)
ما با رم های سینگل داریم تست ها رو می گیریم رم های جدید خریداری شده و با مشاوره با شهریار جان یکی از بهترین رم های جهان رو به زودی زیر تست می بریم GsKill Perfect storm 2000 @cl.7
ایشالا اینا برسن سی پی یو هم که زحمتش رو به گردن یکی از دوستان انداختیم که برامون بیارن اون طور هم که بنده صحبت کردم به زودی شرکت XXX قراره 3 تا 4890 در اختیارمون بزاره بار رو سفارش دادن اما هنوز ایران نرسیده برسه 3 تا اولیش اینجا دسته خودمونه
یک راهنمایی می کنم سی پی یو از سری 1366 هست و دارای 8 مگ کش هست و قیمتش نزدیک به 700 دلار هست از سری 9xx نیست
مشکل اور نشدن کارت گرافیک ها در ایکس پی به دلیل مد شدن ویندوز و disable شدن یکی از سرویس ها بود :دی دقیقا نمی دونم کدوم بررسی شد اعلام می کنم
از دوستان عاجزانه خواهش می کنم که هر رکوردی می زنند ثبت کنند مهم نیست زیر 10000 هم باشه مهم اینه که یک طرحی ریخته شده که باید عملی بشه که به نفع ایران هست تنها وقتی که می گیره از دوستان اینه که 10 دقیقه سیستم رو با یک کم اور کلاک بگزارید تست بگیره
نکنه این w3520 نازنین
یا ....؟:1. (38):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
نکنه این w3520 نازنین
یا ....؟:1. (38):
نه W3520 نیست بگزارید بیاد نمی خواهم پیشا پیش حرفش رو بزنم این سی پی یو انقدر هست که ما رو در رنکینگ کلی بدون اورکلاک GPU سوم کنه:دی
مین هم پول موجود نیست و الا :1. (28): :1. (28):Evga classified رو گرفته بودیم هااااااااااااااااای
دوستان جوایز هفتگی به چه نحوی اهدا می شه...؟
در هر قاره به رتبه اول کسانی که در اون هفته امتیاز رو ثبت کردند...؟؟؟ درواقع بین تازه واردهای جدول! درست می گم...!!
هرچند بعد مادی قضیه زیاد مهم نیست و باید جنبه رقابتی رو مد نظر داشت...!!
ولی خوب سوالی بود که ذهنمو مشغول کرده بود...!! :دی
فکر می کنم بتونم با همکاری یکی از دوستان با 8800GT SLI چندتا تست بگیرم...!!
ولی امتیاز بالایی نخواهد بود... در بهترین حالت ممکن هست به 18,000-19,000 رسید...
تا چه شود...!!:11():
نقل قول:
دوستان جوایز هفتگی به چه نحوی اهدا می شه...؟
در هر قاره به رتبه اول کسانی که در اون هفته امتیاز رو ثبت کردند...؟؟؟ درواقع بین تازه واردهای جدول! درست می گم...!!
هرچند بعد مادی قضیه زیاد مهم نیست و باید جنبه رقابتی رو مد نظر داشت...!!
ولی خوب سوالی بود که ذهنمو مشغول کرده بود...!! :دی
فکر می کنم بتونم با همکاری یکی از دوستان با 8800GT SLI چندتا تست بگیرم...!!
ولی امتیاز بالایی نخواهد بود... در بهترین حالت ممکن هست به 18,000-19,000 رسید...
تا چه شود...!!:11():
اقا هر چی می دونی سی پی یو رو اور کلاک کن این طوری خیلی به نفعت هست ضمننا دوستان لطف کنید ویندوزتون حتما 64 بیتی باشه و از 4 گیگ رم به بالا استفاده کنید موفق و پیروز باشید
نقل قول:
اقا هر چی می دونی سی پی یو رو اور کلاک کن این طوری خیلی به نفعت هست ضمننا دوستان لطف کنید ویندوزتون حتما 64 بیتی باشه و از 4 گیگ رم به بالا استفاده کنید موفق و پیروز باشید
بوردی که می خوایم SLI کنیم AMD ساپورت هست...!! خودمون هم رو اوور فنوم 9950 موندیم...!! خیلی بد اوور می شه...
ولی بازم چشم...:11():
نقل قول:
بوردی که می خوایم SLI کنیم AMD ساپورت هست...!! خودمون هم رو اوور فنوم 9950 موندیم...!! خیلی بد اوور می شه...
ولی بازم چشم...:11():
سر این پردازنده اصلا تقلا نکنید ! چون بلاخره یا برد مشکل براش پیش میاد یا خود cpu !
نقل قول:
سر این پردازنده اصلا تقلا نکنید ! چون بلاخره یا برد مشکل براش پیش میاد یا خود cpu !
سلام...
آقا مهدی عزیز امکان داره توضیح بدید چه مشکلی...؟؟
این پردازنده مصرف برق بالایی داره... دمای لودش هم تا حدودی بالاست...!! قصد داریم در اولین فرصت با Dice تست کنیم...
ولی چه صدمه ای ممکن هست که به بورد بزنه...؟؟ سیستم توان بورد آسیب ببینه...؟؟
بورد هم (چیپ 780a) ایسوس هست...
با سپاس...:11():