پاسخ: مسابقه آنلاین Futuremark - Lord Of OverClocking
نقل قول:
دلیل اور نشدن کارت ها رو در xp نمی دونم البته اینطوری بگم که اور میشن اما تو gpu-z هیچ تغییری ایجاد نمی شه با rivatuner هم یک کارت رو اون هم یک هسته رو بیشتر نمی شه اور کرد
یعنی تو Riva شما GPU هارو عوض هم کردی نتونست اور کنه؟! به این هم توجه کنید که RivaTuner بعضی وقتا اسم GPU0 و GPU1 رو اشتباه مینویسه....
نقل قول:
سلام برادر چه عجب یادی از ما کردی درایور گرافیک cat-9.5 هست ما مشکلی که داشتیم با هیچ چیزی حل نشد دلیل اور نشدن کارت ها رو در xp نمی دونم البته اینطوری بگم که اور میشن اما تو gpu-z هیچ تغییری ایجاد نمی شه با rivatuner هم یک کارت رو اون هم یک هسته رو بیشتر نمی شه اور کرد
مهدی جان قدم شما روی چشم ما اگه وقت داری اینجا و لابراتور متعلق به خودته و می تونی از قطعات استفاده کنیم
دوستان اینجا یک خبر خوش بتون بدم که اطمینان داشته باشید اگه قطعه ای که گرفتیم تا قبل از اتمام مسابقات بمون برسه قطعا رکورد دوم اسیا مال ما خواهد بود البته باز هم تاکید می کنم اگه اون قطعه به دستمون برسه
خب بایوس رو ادیت کنید . برای محکم کاری یک VGA قدیمی PCI داشته باشید که اگر سیستم تصویر نداد ، بشه دوباره BIOS رو عوض کنید .
امتیاز های SM2 و SM3 به شدت به فرکانس پردازنده وابسته هست . نوجه داشته باشید رو این قسمت ! به قدرت و معماری پردازنده زیاد توجه نکنید . فقط فرکانس رو ببرید بالا !
من نظرم روی E8600 6.0GHZ هست . البته کار نسبتا مشکلی هست .
اگر 4890 بین شرکت کننده ها پر بشه دیگه نمیشه کاریش کرد . 3 * 4890 یه کم زورش به 4870x2 می چربه .
پاورتون چیه ؟ میتونی با آمپرمتر جریان ورودی 220V رو وقتی که دارید تست می گیرید اندازه بگیری ؟
فرقی نمیکنه ، شما بزنی ، انگار همه بچه های SSA با هم زدن ( رکورد رو می گم ها ! ) .
این قطعه ای که میگی، چی هست ؟
من همین مشکل رو داشتم با اورکلاک گرافیک توی XP ولی ویستا راحت اور میشد
بالاخره مشکل حل شد با عوض کردن درایور گرافیک و ورژن Riva Tuner که اون زمان یادمه ورژن کاتالیست 8.11 بود و ورژن Riva 2.11 که با این 2 تا فقط میتونستم اورکلاک کنم الان با ورژن 2.20 ریوا تیونر و کاتالیست 9.5 در XP براحتی اورکلاک میکنم یک امتحانی بزن شاید درست شد اگر دیدی نمیشه بگو من گرافیک رو بفرستم :دی
خوشبختانه امروز رمهای جدید رسید و بزودی شروع به تستهای عظیم میکنم البته با کولینگهای غیرعظیم :دی
اگه اشتباه نکنم مشکل حل شد برای اورکلاکینگ این کارت ها ...
این قطعه جدید را هم حدس بزنید . :1. (38): این طور بگم که نیاز به اورکلاک کارت ها نیست امتیاز CPU با دیفالت کارت ها میشه 33K+ !
CPU هم مهدی جان E8600 به درد نمیخوره الان این دوستمون Goddy با فرکانس نزدیک به 6.6 Ghz تست گرفته امتیاز CPU اش 6600 هست در حالی که اون شب که ما تست گرفتیم با 920 با فرکانس 4.7 امتیاز پردازنده 8400 بود ! برای 3Dmark06 به نظرم Corei7 ها خیلی خیلی بهترند نسبت به C2D ...
ایشالله وقت بشه میتونم این قول را بدم که برنده یکی از هفته هاش ما هستیم . چراکه برنده کل آسیاش به احتمال زیاد دوستان تایوانیمون هستند که پردازنده اون ها میتونه 5.4 گیگاهرتز 3DMark 06 پاس کنه ! :1. (38):
این ادیت بایوس فکر خوبیه وقت بشه میریم تو کارش :give_rose:
نقل قول:
این قطعه جدید را هم حدس بزنید . :1. (38): این طور بگم که نیاز به اورکلاک کارت ها نیست امتیاز CPU با دیفالت کارت ها میشه 33K+ !
CPU هم مهدی جان E8600 به درد نمیخوره الان این دوستمون Goddy با فرکانس نزدیک به 6.6 Ghz تست گرفته امتیاز CPU اش 6600 هست در حالی که اون شب که ما تست گرفتیم با 920 با فرکانس 4.7 امتیاز پردازنده 8400 بود ! برای 3Dmark06 به نظرم Corei7 ها خیلی خیلی بهترند نسبت به C2D ...
ایشالله وقت بشه میتونم این قول را بدم که برنده یکی از هفته هاش ما هستیم . چراکه برنده کل آسیاش به احتمال زیاد دوستان تایوانیمون هستند که پردازنده اون ها میتونه 5.4 گیگاهرتز 3DMark 06 پاس کنه ! :1. (38):
این ادیت بایوس فکر خوبیه وقت بشه میریم تو کارش :give_rose:
وای وای :1. (38): من میدونم چیه W3-------- :1. (21)::1. (38): پیشاپیش تبریک میگم . :11():
نقل قول:
:give_rose:
شهریار جان منظور من تاثیر مستقیم فرکانس پردازنده در افزایش امتیاز SM2 و SM3 هست . از طرفی اگر فرکانس پردازنده پایین باشه ، شما هر چه قدر هم VGA رو اورکلاک بکنی بازدهی لازم رو نداری . اگر نتایج چند نفر اول رو هم نگاه کنی ، تو پردازنده های اینتل معمولا فرکانس های پردازنده بیشتر از 5Ghz هست .
الان نفر اول آسیا هم تا حدودی از این خاصیت با E8600 استفاده کرده .
نقل قول:
این قطعه جدید را هم حدس بزنید . این طور بگم که نیاز به اورکلاک کارت ها نیست امتیاز CPU با دیفالت کارت ها میشه 33K+ !
20 سوالیه !؟!؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بابا لوس نکنید خودتون رو دیگه ! خوشتون میاد از این کارا ؟!؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شهریارا بگو بابا ما رو دق نده اینقدر :lol:
من که نهایت زور خودم رو بزنم روی 25K بیشتر نمیتونم امتیاز بگیرم این هم جدید اما فایده نداره اینها واسه فاطی نه نه واسه برنده شدن تمبون نمیشه:whistle:
نیتروژنی یخ خشکی بدین در راه خدا تا ما نیز بیاییم بالا:1. (27):
نقل قول:
شهریارا بگو بابا ما رو دق نده اینقدر :lol:
من که نهایت زور خودم رو بزنم روی 25K بیشتر نمیتونم امتیاز بگیرم این هم جدید اما فایده نداره اینها واسه فاطی نه نه واسه برنده شدن تمبون نمیشه:whistle:
نیتروژنی یخ خشکی بدین در راه خدا تا ما نیز بیاییم بالا:1. (27):
امتیاز CPU ات چه قدر هست عزیز ؟ آپلود کن حداقل شانست را برای بردن Partiot Viper از دست نده . :give_rose:
شهریار عزیز یک توضیحی میدی در مورد اینکه چطوری میتونم آپ کنم یک مقدار سردرگم شدم
CPU Score 6553
SM 3.0 Score 11881
SM 2.0 Score 9350
24281 3DMarks
اگر منظور همون ORB هست که من عضو هستم و تمام تستهای من در باکس اونجا موجود هست فکر میکنم همین باشه الان در لیست رفتم اما خوب دیگه فقط چشم امید داریم:whistle:
مهدی جان اگه بگیم که نمی شه :دی اما تا به حال یکی از دوستان از این قطعات خبر دارند شهریار و نیما
در مورد رم هم به دلیل نداشتن رم triple (اخه OCZ ها دست یکی از بچه هاست قراره بخره ازم :دی)
ما با رم های سینگل داریم تست ها رو می گیریم رم های جدید خریداری شده و با مشاوره با شهریار جان یکی از بهترین رم های جهان رو به زودی زیر تست می بریم GsKill Perfect storm 2000 @cl.7
ایشالا اینا برسن سی پی یو هم که زحمتش رو به گردن یکی از دوستان انداختیم که برامون بیارن اون طور هم که بنده صحبت کردم به زودی شرکت XXX قراره 3 تا 4890 در اختیارمون بزاره بار رو سفارش دادن اما هنوز ایران نرسیده برسه 3 تا اولیش اینجا دسته خودمونه
یک راهنمایی می کنم سی پی یو از سری 1366 هست و دارای 8 مگ کش هست و قیمتش نزدیک به 700 دلار هست از سری 9xx نیست
مشکل اور نشدن کارت گرافیک ها در ایکس پی به دلیل مد شدن ویندوز و disable شدن یکی از سرویس ها بود :دی دقیقا نمی دونم کدوم بررسی شد اعلام می کنم
از دوستان عاجزانه خواهش می کنم که هر رکوردی می زنند ثبت کنند مهم نیست زیر 10000 هم باشه مهم اینه که یک طرحی ریخته شده که باید عملی بشه که به نفع ایران هست تنها وقتی که می گیره از دوستان اینه که 10 دقیقه سیستم رو با یک کم اور کلاک بگزارید تست بگیره